Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
Blekonja, danima sam se pokušavala sjetiti kako sam došla do sale, a i dan danas mi je ostala nepoznanica to s gaćama

No ne brini ti svakako imaš šest folikula što je sasvim dovoljno za koktel, Janja će to tebi spraviti vjerujem. Ja sam dva puta bila na voltarenu + još jedna injekcija ne zna što u njoj dođe, vjeruj osjetiš samo lagani pik i za čas je sve gotovo,
meni je draži taj volteren jer sam s njim bila svjesna, a nakon kotelčića danima sam se pokušavala prisjetiti punkcije, ali uzalud, a to s gaćicama je bilo najgore, ne vjerujem da sam ih ja tako smantana obukla sama
Hvala na savjetima cure! Meni se sad čini da je tu najvažnije opustit se i obuć lipe gaćice...

E da, tu sam, živa! I dalje me malo boli i malo sam u panici da se nešto opet ne iskomplicira, ali doktor je rekao da je sve dobro, a onda je valjda tako!
Pratim vas koliko mogu, tj. koliko smim, jer još se moram čuvat, ali napokon ide na bolje, hvala ti Bože! Još uvik se ne mogu opustit, izludila sam i sebe i muža i najrađe bi svaki dan išla na kontrolu, ali polako se ipak uhvatim u razmišljanju o Gonalima, stanicama, punkciji... i prvo mi padnu na pamet ti vaši kokteli i gaćice...

Zlatice, jako mi je žao. Nadam se da ćeš nam brzo ponovo u akciju i da ćeš nam uskoro ipak postat trbušasta!

A vidi u Pinky dobrog avatara! Ta buba mi baš nekako djeluje samouvjerena i pobjednička!