evo mene cure moje, čitam ja vas, ali moja situacija je ovih dana bila više nego turbulentna (za mene barem) tako da dok nisam nešto barem malo konkretnije znala nisam ništa pisala!!! Uglavnom sa nekih početnih Femarskih 7-8 folikula i pazite sad....13 menopura ja sam evo danas DOGURALA DO SAMO JEDNOG JEDINOG FOLIKULA od 18 mm i šiknila večeras sebi štopericu, u subotu ćemo ga kako dr. moj dragi kaže "bocnit" pa ćemo vidjeti što ima unutra, a nadam se jedna lipa zrela jajna stanica koja će se super oploditi i postati jedna lipa slatka bebica.. bilo je tu svega i vađenja estradiola koji je bio sam 400, a trebao je na (tada 2 folikula) biti najmanje 700-1200
ja vam ne trebam pričati kako sam se osjećala, reakcija u početku dobra, a kasnije ćorak.... zaključili smo da smo taj jedan mogli dobiti i u prirodnom, ali što je tu je nema očajavanja (bar za sad).....eto toliko cure moje zavibrajte mi malo ako ne smijete ovdje barem u mislima ili na odbrojavanju.......... javim vam se u subotu (nadam se s dobrim vijestima, jer u protivnom ne znam....
)
pozz svima