A šta je dr P. i kad se vraća?
Pinky, dobra odluka. Odmori se od svega, napuni baterije i vrati nam se svježija i spremna za dalje. Sretno draga!
Stvarno smo preopterećeni više, evo ja još nisam ni počela, a već imam ogromni grč u želucu. Tako bi volila zaboravit sve šta znam, i krenuti u postupak kao neka tinejđerica koja pojma nema o neplodnosti, PCOS-u, gonalima, betama... I samo da padnem u nesvjest kad vidim pozitivan test... od straha šta će reći momak, tata, mama... (slučaj moje susjede, blago joj!)

Denny prvotno napisa
 Denny prvotno napisa

...samo da mi nekaze dr. u Petak da nije dobro
 ...samo da mi nekaze dr. u Petak da nije dobro  

.. bilo je tu svega i vađenja estradiola koji je bio sam 400, a trebao je na (tada 2 folikula) biti najmanje 700-1200
.. bilo je tu svega i vađenja estradiola koji je bio sam 400, a trebao je na (tada 2 folikula) biti najmanje 700-1200  )
) 

i zahvaljujemo mu na odvojenom vremenu da svrati i ovdje!
 i zahvaljujemo mu na odvojenom vremenu da svrati i ovdje!

Ma znaju oni sve, i sigurno bi većina njih prepoznala svoje pacijente. Haha... mene bi moj dr. prepoznao isti čas, samo po potpisu!
 Ma znaju oni sve, i sigurno bi većina njih prepoznala svoje pacijente. Haha... mene bi moj dr. prepoznao isti čas, samo po potpisu!  Čak mi je poželio sreću na operaciji oka.
 Čak mi je poželio sreću na operaciji oka. 

!
!
 .
.

, a ovo mi se učinilo jako zgodno za podijelit s vama
, a ovo mi se učinilo jako zgodno za podijelit s vama