Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Huh,hvala TWEETY77, lakse mi je stvarno nisam znala da ide inekcija i 'dole'. Meni je u utorak 13 dc i imam drugi uzv a jos nisam imala ni punkciju, a koliko vidim ovdje vec 14 dc se radi transfer !!!! kako to kod mene usporeno !?? Krenula u dugi postupak prosli ciklus, 05 Mart prvi dc, 26 pocela pikanje Decap. 01Aprila prvi dc (moji ciklusi uvijek 28 dana) 09 April prvi uzv, nastavljam pikanje decap. + 3x1 gonal...drugi uzv 13dc (13april)....

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Diana, ne brini sve ti je to individualno,
    kad sam bila na zadnjem IVF-u doc. P. mi je rekao da su,
    sad se dobro ne sjećam, 15., 16. dan imali punkciju kod neke cure i dobili dvije kranse blastociste,
    opusti se
    broj foikula, dani ciklusa, broj stanica, ništa nije strogo mjerilo,
    jer ponekad i kad je sve krasno-bajno postupak ne uspije
    a ponekad i otpisani embriji budu zdrave bebice

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Blekonja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ne zafali

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Huh,hvala TWEETY77, lakse mi je stvarno nisam znala da ide inekcija i 'dole'. Meni je u utorak 13 dc i imam drugi uzv a jos nisam imala ni punkciju, a koliko vidim ovdje vec 14 dc se radi transfer !!!! kako to kod mene usporeno !?? Krenula u dugi postupak prosli ciklus, 05 Mart prvi dc, 26 pocela pikanje Decap. 01Aprila prvi dc (moji ciklusi uvijek 28 dana) 09 April prvi uzv, nastavljam pikanje decap. + 3x1 gonal...drugi uzv 13dc (13april)....
    Evo, ja sam imala punkciju 15.dc, a transfer 20. dc, a imam i betu! Zamarala sam se baš kao i ti, s gonalima smo počeli tek 4.dc, a druge cure sve odreda 2. dc, iako i ja imam cikluse od 28 dana! I isto sam tako sebe mučila pitanjima zašto nije kao kod drugih, a ispalo je savršeno! Zato ne brini, imaj povjerenja u dr. Sjećam se da je nakon UZV 13.dc razmišljao hoće li mi dati gonale još taj dan ili ne, bojao se hiperstimulacije, a nedostajao mu je valjda milimetar-dva da budu optimalne veličine,možda je zbog toga upravo kod tebe sporije.. A ta vaginalna injekcija..sve ovisi koliko imaš folikula, ja sam dobila dvije injekcije prije toga, vjeruj mi, tu treću nisam ni osjetila!Samo lipo opušteno !
    Bublice,pa šta je bilo na pregledu, jesi vidjela svoju mrvicu, zasladi nam dan!
    Blekonja ~~~~~~~~~~~~švercam malo vibri za tvoj transfer sutra!
    Karmen, pisalo se o tome na par prethodnih stranica, probaj pronaći.Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •