Blekonja,stigla sam s kavice i mislim vidjet ćeš kad se nama Blekonja javi na forumu nije ti ona cura od ležanja, a tema na kavici je bila "ležati ili ne nakon transfera",
Naime, kako se bliži ljeto, (stotinu planova u glavi), nikao ne mogu sve posložiti ponekad pomislim da bi bilo najpametnije ljetovati u Splitu pa ići s Baćvica na Cito ili s Hvara katamaranom.
Hej, Rozalija je imala betu 3.3. pa je sada trudna 11 tjedana ima nešto u tim tricama pa makar bile u broju trinaest, čuj evo sam i sama počela svašta računati i povezivati, a nije od meksičkih serija…![]()
Deny, draga,držim palčeve, ma sve fige ovog svijeta da doc, na kontroli u ZG. kaže da je sve u redu i da polako pripremaš postupak, što misliš možda ćemo ja i ti zajedno, tamo negdje u lipnju, ako ti ne kreneš prije toga.
U slijedećem postupku sam na femari, pokušala sam doc. P nagovoriti na dugi protokol ali bezuspješno, jasno i glasno mi je rekao da ne dolazi u obzir, jer sam u kratkom protokolu imala 6, a u ciklusu s femarom 5 jajnih stanica nema potrebe izlagati se tolikim hormonima kad je učinak sličan.
No ima u tome i dobrih strana, pa ću sve one kune što sam skupila za menopure potrošiti u shopingu![]()