Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme cure ja ću svisnit danas, sad sam se isposvađala sa sestrom, mužem i drugima (svi čoporativno bili na ručku) jer sam totalno down.... nekako mi se danas popodne čini ko da ništa od ovoga.. ne znam.... tako sam nekako uz te neke simptomčiće bila ufurana da je to to, sad simptoma nema (mislim... ja ih zove simptomima ) , njihova je šema "šta bude bit će" o je.... koja je meni to utjeha, ja se ne mogu tješit još 9 dugih dana s tim.....ajme baš sam u nekom užasnom shitu sad

oprostite na ovom zbrčkanom postu..
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 17.04.2010. at 19:16

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga Blekonja, znam to čekanje... ubitačno je! Ali kad te s druge strane čeka velika BETA onda sve to ima drukčiji smisao. Ti si naša trudnica ~~~~~~~~~ evo još malo ~~~~~~~~~~
    Ja sam čak odlučila pisat dnevnik, ne bi volila zaboravit sve osijećaje koje sam proživjela od prvog dana zadnjeg ciklusa do pozitivne bete pa i dalje iz dana u dan...

Još jedno da napomenem za neo trudnice, ako vas zanima da pri porodu bude vaš partner odmah se pribilježite na tečaj. Jedna moja poznanica koja je u 4-5 mj trudnoće se išla prijavit i sve je već puno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •