hvala curke moje na vibricama, zvali me, sutra mi je transfer
diana ne brini stvarno ta inekcija nije nešto, ja sam imala samo jedan folikul pa nije bilo potrebe za nikakvim koktelima protiv bolova i sl., sve se izdrži i to što te bocne ta inekcija dole to ti je isto kao i kad vadiš krv iz vene, to svi nekako smatramo normalnim, a kad je "dole" čini nam se kao, ali sve je to izdrživo.....ja sam ti trtarošica, vjeruj mi znala bi da je bilo papreno
samo je bitno da se opustiš, ma to će bit ko grom izdržat ćeš ti to !!!!! i slažem se s matto svi smo mi individue i nemoj se s tim opterećivati!!!! sretno
bubliceza malu mvričicu

, ali sve je to izdrživo.....ja sam ti trtarošica, vjeruj mi znala bi da je bilo papreno
samo je bitno da se opustiš, ma to će bit ko grom izdržat ćeš ti to !!!!! i slažem se s matto svi smo mi individue i nemoj se s tim opterećivati!!!! sretno

stvarno nisam znala da ide inekcija i 'dole'. Meni je u utorak 13 dc i imam drugi uzv a jos nisam imala ni punkciju, a koliko vidim ovdje vec 14 dc se radi transfer !!!! kako to kod mene usporeno !?? Krenula u dugi postupak prosli ciklus, 05 Mart prvi dc, 26 pocela pikanje Decap. 01Aprila prvi dc (moji ciklusi uvijek 28 dana) 09 April prvi uzv, nastavljam pikanje decap. + 3x1 gonal...drugi uzv 13dc (13april)....
!
, sretno draga

Ja kontam svoje dane ovulacije kao i uvijek, uopste neznam kako se racuna kad si u postupku, moja vjestica normalno dolazi svako 28 dana, sto je u ovom mjesecu 28 April...znaci dan punkcije racunam kao dan ovulacije..mislim da mi je sad jasno 

,
, nemoj se ispričavati demantiram po sto puta na dan političare pa krenula i po forumu demantirati, sreća je da ide vikend pa ću valjda malo ohladiti glavu,