Stranica 5 od 20 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa Vidi poruku
    Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
    za mrvicu
    ma daj Blekonja to su ti sve, već sam ti rekla: "Rozalija simptomi",
    prvi dana bolovi i probadanje, a kasnije ništa,
    pa suze i nerasploženje, pa onda PMS,
    dan prije testića zvala je centre za posvanje jer je mislila ništa od toga,
    a onda + kao kuća,
    ne brini draga ti si naša trudnica....

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga Blekonja, znam to čekanje... ubitačno je! Ali kad te s druge strane čeka velika BETA onda sve to ima drukčiji smisao. Ti si naša trudnica ~~~~~~~~~ evo još malo ~~~~~~~~~~
    Ja sam čak odlučila pisat dnevnik, ne bi volila zaboravit sve osijećaje koje sam proživjela od prvog dana zadnjeg ciklusa do pozitivne bete pa i dalje iz dana u dan...

Još jedno da napomenem za neo trudnice, ako vas zanima da pri porodu bude vaš partner odmah se pribilježite na tečaj. Jedna moja poznanica koja je u 4-5 mj trudnoće se išla prijavit i sve je već puno.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme curke moje hvala vam zlatica, aleksandraj, matto, bublica.... ma sve cure.... malo sam se mislim previše ufurala pa sad izgaram to je baš ono što mi ne treba....ma nadoći ću ja (što kaže jedna meni draga osoba)

vas i hvala vam što razumijete!!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Blekonja, sve smo to proživile. Dobro je rekla Zlatica, nije ni ljudima oko nas lako. Trebaju nam biti i podrška i korektiv. Ne smiju nam dat da poletimo previše, da se poslije (ako je beta negativna) ne razočaramo. Nakon našeg prvog postupka mm je imao "gadne" probleme sa mnom. Ja sam letila u oblacima, meni je bilo super, ali se uopće nisam vidila kakva sam stvarno. Zato se ne ljuti na njih kad te pokušavaju "utišat". A to da ti raspoloženje raste i pada, i to je skroz normalno. Ipak si puna hormona. A i to je ipak sve skupa prilično stresno. Daj si oduška , svi tvoji će te razumit. I bez brige, proći će i tih 9 dana.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Blekonja cure su sve rekle, usponi i padovi su normalni, a simptome zaboravi, pa pogledaj mene i Bublicu, još nas ne bole grudi, a trudne smo stopostotno!
    Drži se i izdrži, čeka te beta !

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

goa bas si me nasmijala, ma nista od 'posla', njemu ce dan punkcije biti peti dan, meni jos dole pomalo pece (gljivicna infekcija) pa ne riskiram s 'poslom'
    zlatice u pravu si, i meni se cini da sam vec mjesecima u postupku, al evo veceras stoperica, sutra vece vaginaleta i Utorak rano punkcija..da i ja jednom zavrsim...meni po ovom punkcija pada 20 dc...pripremam se psihicki,nekako mi bez obzira na sve ipak malo prpa..
    Blekonja drži se draga, ja svojima nikom nisam nista rekla, na kraju kad sve prodje onda cu svima reci, znam da bi me gnjavili i zivkali svako malo tako da radije ovo odradimo sami pa cemo vidjeti, mm je svojima rekao (on nista nemoze zadržati za sebe) al žive preko okeana tako da...ipak mi je sad najvažnije da imam svoj mir.
    Gargamelice sretno
    Posljednje uređivanje od diana : 18.04.2010. at 19:38

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

goa draga
    diana sretno draga sad kad dobiješ štopericu sve će ići jedno za drugim, znam da bi se htjela riješiti svega i za 15-tak dana (dobro koji dan više) skakati od sreće zbog pozitivne bete
    natica u pravu si skroz!!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    ja svojima nikom nisam nista rekla, na kraju kad sve prodje onda cu svima reci, znam da bi me gnjavili i zivkali svako malo tako da radije ovo odradimo sami pa cemo vidjeti, mm je svojima rekao (on nista nemoze zadržati za sebe) al žive preko okeana tako da...ipak mi je sad najvažnije da imam svoj mir.
    Ista stvar kod nas! Ali, naravno, cijeli forum je znao i za postupak i za betu..
    Gargamelice ~~~~~~~~~~~~~ javi nam kako je prošlo, a bit će sve ok, ne sumnjam !

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Uh cili dan sam lutala samo da nisam doma i nasamo da me nervoza ne dokrajci

drzite nam fige trebat će nam

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moje sve cijeli forum zna, a ostali kad sve zavrsi
    Gargamelice draga, držim ti fige, samo hrabro i nedaj se. Moja punkcija Utorak u 7hrs, i ja danas citav dan razmisljam o tome, kako , sta...al i to ce proci.
    Sretno draga, držim ti fige

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

gargamelice i diana vas i sretno mislit ćemo na vas!!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jeli gargamelica danas ima punkciju ?
    sretno cure.....

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Drage cure iz ST i okolice,

već je bilo pitanja kako nabaviti bedževe " Neplodnost boli " i " I ja želim zagrliti svoje dijete "

Pokušavamo nešto organizirati pa mi treba okviran broj ljudi ( i bedževa) koji bi naručili.
    Može i ovdje i na pp

Tnx i nadam se da ćemo se i upoznati

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja želim oba, po recimo 5 od svakog za sada.

Ako bi povećala broj, igra li i to??

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bog cure evo sam se tek sad malo razbudila, dobro me osamutila ona tekućina šta daju kroz braumilu.
    Punkcija nikad bezbolnija i ja nikad opustenija
    A s obzirom na dosadašnje iskustvo kraljevski tretman sam imala,jer mi je nakon šta sam odspavala u sobi još došlo i slabo pa me nisu pustili doma dapače
    Koliko znam dobili smo 4 stanice a i našli su spermije punkcijom !!!
    Sutra ćemo vidit jel se oplodilo ,hvala na podrsci cure
    Diana sretno sutra !!!!!!!
    Idem ja opet malo odspavat

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma jel to u kbc gargamelice? wow.....znaci jos jedna koja kaze da ne boli

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Je je u KBC sam , stvarno ne boli i DR B je bio brz šta je isto bitno.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala gargamelice, drago mi je da te nije bolilo, nadam se da cu se i ja sutra poslijepodne javiti s istim vijestima, jutros sam ustala i kukam mm kako cu ja to a on me tjesi, evo sad sam nekako bolje, pa nisam valjda tolika kukavica...jos nesto, malo me pecka dole citav dan i imam pojacan iscjedak, nadam se da to nije problem za punkciju...eh, samo da sutra prodje dobro...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

gargamelice bravo za lijepe folikuliće da se sada super razvijaju i za punkciju koja je super prošla...
    ajde idemo pohvalit i KBC
    diana ne brini sve će proći ap-tak nećeš ni osjetiti i već je gotovo držim fige i mislim na tebe sutra
    pozz svim mojim curkama ja ne osjećam ništa, jedino neko lagano probadanje na livu stranu, ali sve mi se čini da je ili jajnik ili criva, stolica uredna (nema zatvora ) tako da.....
    mislim da ću raditi test već u subotu, ne znam hoću li i do tad izdržat!!!
    izaći će mi već onaj bravactid ili kako se već zove primila sam jučer drugi??? šta mislite??
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 19.04.2010. at 20:56

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Gargamelice, , čestitam, lipo se odmori, zaslužila si, a mi ćemo vibrati za oplodnju!
    Diana, zar je stvarno došao taj dan , vjeruj nam, punkcija brzo prođe, poslije se sve svede na slatko i manje slatko iščekivanje- hoće li se oploditi, do kojeg će stadija, hoće li se ugnijezditi..Zato se ne zamaraj punkcijom,ideš po bebu ! Sutra će ti odmah i reći koliko zapravo imaš jajnih stanica, neka bude zrele i javi se kad budeš mogla!
    Blekonjice,ti najbolje znaš dokle ćeš izdržati u čekanju, što duže, to bolje,samo se drži, mi smo uz tebe. I kakva je to tužna fačica jer nemaš zatvor, pa to je divota, mene izluđuje ( tako valjda reagiram na utrogestan ),a ako si primila kakav beta hcg booster,možda je u subotu i prerano..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala goa,hvala blekonja..e da mi je i tu punkciju preživit, mislim da veceras necu ni spavati, ubi me nervoza..sutra ustajem u 6, u 7;30 mi je punkcija...javim vam sutra kako je proslo...pusa curke

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cure moje,držim vam ogromne fige da sve prođe u najboljem redu
    Nene 2 šta se tiče bedževa,na spisak stavi bublicu,Pinky ,Deny i mene a Blekonja ti se več javila
    komada koliko možeš jer ima dosta zainteresiranih
    nadam se da se vidimo na jednoj proljetnoj kavici

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bog cure evo nemam bas najbolje vijesti
    od 4 stanice dvi su bile nezrele a dvi zrele i oplodila se samo jedna .
    Sad mi ostaje cekat do četvrtka i da taj malac bude jak
    Uh nikad losija situacija

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

gargamelice sretno draga i ja sam bila u sličnoj užasnoj situaciji (možda i malo goroj )....drži se

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj IRENA456 prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje,držim vam ogromne fige da sve prođe u najboljem redu
    Nene 2 šta se tiče bedževa,na spisak stavi bublicu,Pinky ,Deny i mene a Blekonja ti se več javila
    komada koliko možeš jer ima dosta zainteresiranih
    nadam se da se vidimo na jednoj proljetnoj kavici

potpisujem sve našu dragu irenu456 starog morskog vuka koji nam se nikako ne javlja, ali nas stalno prati iz prikrajka ,
    i ja se nadam jednoj proljetnoj kavici!!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure moje, zelim vam svu srecu u postupcima, nisam tu,ali vibram iz sveg srca!
    imam neki ludi tjedan, na sve sam strane razbacana, pa se cujemo kad guzvara prodje.

p.s. da i ja sam za bedzeve, sebi bi uzela po 2 komada od oba, ali cu se jos raspitati zeli li ih jos itko

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo za pocetak muz i ja idemo na razgovor u CITO 03.05. kod dr. S....pa cemo odluciti onda ST ili MB

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gargamelice evo ovdje malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sretan ishod!(u koji ne sumnjam)!
    Diana kako si ti,kako je prošlo?
    Blekonjabliži si beta!(veeeeeeeelika naravno).Pripremi srce!
    Goa pozdrav tebi i tvojoj,sad već maxi mrvici
    Crvenkapice ne znam u kojoj si ti fazi,ali ti želim da se dobro nosiš s njom

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Molim i mene pribilježite za bedževe, samo ne znam gdje bih ih mogla nositi u ovom gradu,
    već sutra bi me svi zvali to je "ona s bedžom" (kao što su u jednom drugom gradu, u blizini mene i muža zvali „ono dvoje što šetaju“), no svejedno ja bih bedž pa ga makar nosila samo po Splitu,
    Gargamelice, draga nikad ne znaš koja je kombinacija dobtina, zato vibram za ednog a vrijednog
    Blekonja, još samo malo pa ćemo , mislim na tebe
    Diana, je li prestao koktel djelovati?
    pozdrav Pinky, Irena, Goa, i svima koje čitaju

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo mene curke moje, prvo da vam se svima zahvalim za podrsku, divne ste. Ovako:jutros rano mi u kliniku,ja pravo ustrasena, usli unutra,prvo lezi na stomak da mi sestrica da inekcije,kaze jedna za bolove druga da me malo osamuti jer imam vise folikula.Piknu me u jednu stranu guze, osjetila ubod,pece..al izdržala,al kad je piknula onaj koktel u drugu stranu i ja pusti glas 'auuu', (kaže mm da me cuo u hodniku), kaže sestrica 'pa ako te ovo boli kako ces onda punkciju', ja se oduzela, kontam ja to necu preživjeti, jos me ona vise prestrasi s tom izjavom.
    Usli u salu, dr. Š. ceka, ja mislila da ce biti dr.P. posto me on vodi al super je dr.Š.
    Pita me jeli me strah a ja vec se oduzela,promrlja aha, onaj koktel poceo djelovati pa me manta tamo vamo al nista strasno.Na sto,reflektor,kaze prvo boca dole,ja kontam kad ona u guzu boli ova ce me dokrajciti...kad ono nista,nisam je ni osjetila,dr.R. je bio malo na pocetku al je brzo otisao.E vidim onu veliku iglu i pokrijem oci,necu da gledam,stvarno ne boli,sestra mi drži ruku(to pomaže),meni lakse,kaže ona evo prva strana gotovo jos samo drugu,desnu stranu sam malo osjetila al stvarno nista vrijedno spomena..kaže dr. evo gotovo, ja sva sretna,nabrzinu sve, nisam ni osjetila,od svega me najvise bolila inekcija onog koktela,kažem dr. da ima laku ruku,on se smije.Ekad sam ustala tad mi se pocelo vise mantati,sestrica kaze 12 izvadjeno,cega sta pojma nemam,tu sam a nisam tu,dala mi jednu tabletu da popijem sat prije transfera i kaže utrice 2 popiti sad i onda 3x2 dole...ja ko pijana, obucem se lagano,mm ceka u hodniku,smijesi se, meni drago da je gotovo..ja sam bila vise uplasena i isprepadana a stvarno nije bilo razloga za to, al džaba govoriti dok sam ne osjetis...
    Posljednje uređivanje od diana : 20.04.2010. at 20:27

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dosli u stan (10min od Cita), odspavam malo duže, ustala,mm me služi ko kraljicueno ga kuha veceru. Ja zasada nemam nikakvih problema, nista me neboli, osjetim malo desni jajnik al to je sitnica. E da, dali se utrici guraju duboko?ja pokusala al neide bas duboko, ko da sam otekla unutra, gurnula ih koliko je moglo al nije duboko.A zasto se utrici stavljaju ? E sad curke moje, meni je najgore proslo, bar mislim, sad mi recite kako ide transfer, jel gore od punkcije, dobijam li opet inekcije , molim Vasa iskustva pa da se pripremim. Sestrica me rekla sutra zvati s novostima,nisu mi danas nista rekli,dali je dobro lose...samo znam da je 12 izvuceno al kakvo je stanje pojma nemam, biologa vise nisam vidjela, ni dr. samo sestricu, ležala 15 minuta i kuci.Jel trebam sad nesto odredjeno jesti ili piti? Zasada me nista neboli pa nemam potrebe za tabletom protiv bolova...ma jeli ovo normalno, ko da nisam ni bila na punkciji pusa drage moje, i sve najbolje

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

diana koliko ja znam i koliko sam cula, transfer ne boli nista....~~~~~~~~~~~~~~sretno draga
    matto nasmijala si me,, i kod mene ti je tako ,mala sredina svi bi me gledali ali briga me , i ja zelim bedževe
    gargamelica
    bit c eto sve ok , ne brini ~~~~~~~~~~~~
    blekonja sretno sretno sretno
    goa ,pinky,zlatica,natica,bubilice i svima ostalima

cure trebam pomoc oko skupljanja nalaza, danas sam bila na razgovoru za ivf, dr. napisao da trebam donijeti nalaze hepatitisa ja i mm i HIV ja i mm....ostale pretrage nista...i savjet psihologa i preporuka glede ulaska u program ivf....sta je to?

dali trebam uzeti uputnicu za psihologa i od koga?
    dali se trebam naruciti i dali imate broj tel:?
    ako je ta preporuka pravnik onda gdje cu njega naci?
    mene je dr. zbunio s tim...ivf cu raditi u zg...a te potvrde u splitu pojma nemam koga pitati ....cure koje ste u KBC split kako ste vi?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

diana, drago mi je da na kraju nije bila traumatična punkcija. Nekim curama zna bit. Transfer ni ne osjetiš. Tableta se popije da se mišići malo opuste... nečeš dobit nikakvu inekciju prije transfera možda dobiješ nakon ET inekciju HCG booster-choragon, to ti je hormon trudnoće. Vjerovatno su ti rekli da moraš doć punog, punog mjehura na transfer. Super za 12 js!!
    Želim ti puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bublica nisu mi rekli da dodjem na transfer punog mjehura,vjerovatno ce mi reci kad nazovu da jave kad je transfer i kakvo je stanje js, a tu inekciju znaci daju poslije transfera, gdje tacno? samo ne u guzu...a za punkciju sam cula i citala svakakvih prica,i stvarno za svoj slucaj nemam sta reci, ko da nista nije ni bilo...hvala bublica

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala crvenkapice, ako ti može pomoci moje iskustvo u vezi potvrda u Splitu samo javi, ja sam u Cito i tu su mi dali gdje da tražim potvrde, obe sam dobila za manje od sat vremena...nista im nisam morala objasnjavati,sve imaju spremno, samo promijene ime i isprintaju...bar kod mene je tako bilo. Ja sam obe platila, znaci nisam imala uputnice niti sta drugo, ali ja nisam odavde pa ni nemam zdravstveno osiguranje van moje države.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

diana, DA inekcija je u guzu ali ne boli ništa, pogotovo kad znaš da je to pomoč tvojim mrvicama! Kada te nazovu pitaj dali trebaš doć punog mjehura! U Cita obično transfer rade s punim, punim, punim mjehurom, šta je puniji to bolje! Bolje se vidi na ultrazvuk gdje smjestiti mrvice; a kateterom ne smiju taknuti stjenku maternice; to mi je Dr. rekao da je jako važno.
    Ni mene nije bolila punkcija u Cita, a išla sam bez koktela, doduše imala sam 5 folikula. Znam da je teško, ali probaj se opustit, sa nervozom nečeš pridonjet uspjehu.
    Posljednje uređivanje od bublica3 : 20.04.2010. at 21:49

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

o ne, opet u guzu, tu ih najvise osjetim...al kad sam ovaj koktel danas preživjela (peče strasno,i sad osjetim laganu bol na guzi od njega) i to cu. Hvala draga, pitacu za pun mjehur kad me nazovu...pusa

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joj cure pa kako sa punim mjehurom ,, pa ja ne mogu uopce trpit kada mi se pipi......a kamoli da stavljaju jos nesto unutra ajme...

diana koliko si platila te dvi potvrde u CITA?
    bubilice ti si isla na pp savjetovanja u split, citala sam kod rive negdje, jel se jos ide tamo? jel sta placas? jeli moras radit ivf u splitu da bi dobio te potvrde besplatno, neko je pisao da se onda placa....mislim vec ovaj tjedan ici u split pa mi pliz javite.....i onaj HIV i hepatitis se radi na krizinama?? ne treba se narucivati i kad najbolje doci ujutro?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    joj cure pa kako sa punim mjehurom ,, pa ja ne mogu uopce trpit kada mi se pipi......a kamoli da stavljaju jos nesto unutra ajme...

bubilice ti si isla na pp savjetovanja u split, citala sam kod rive negdje, jel se jos ide tamo? jel sta placas? jeli moras radit ivf u splitu da bi dobio te potvrde besplatno, neko je pisao da se onda placa....mislim vec ovaj tjedan ici u split pa mi pliz javite.....i onaj HIV i hepatitis se radi na krizinama?? ne treba se narucivati i kad najbolje doci ujutro?
    ja sam pravnu i psihološku potvrdu dobila u obiteljskom centru, tamo ih ne naplačuju ništa! Moraš im se javit na tel. i dogovorit termin za sastanak posebno s psihologicom i posebno s pravnicom.
    TRG FRANJE TUĐMANA 3. (Na Rivi kraj Sv.Frane, ulaz između mjenjačnice i trgovine vinima) 3.kat
    tel.021 384 364
    Gđa. pravnica Marina Pokrajac (četvrtkom popodne je u centru)

Šta se tiće pretraga HIV i hepatitis ja sam ih napravila na Higijenskom zavodu, naravno treba ti uputnica. Ali se ne čeka uopče, nema gužve. Ne treba se naručivat. Nalazi budu gotovi za 7 do 10 dana.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

crvenkapica oni u obiteljskom centru ne moraju znat gdje ideš na postupak. A ako te pitaju reci da ideš privatno u Splitu, a neče te pitat.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

crvenkapice, u Cito ti daju info gdje da ides po potvrde, ja sam nazvala i rekla da sam pacijent Cita i da mi treba potvrda odmah su znali o cemu govorim,nista nisam morala objasnjavati, cijena jedne 300Kn druge 150 Kn.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Crvenkapice, ja sam sve potvrde dobila u bolnici. Pravnica radi svaki utorak i četvrtak od 12-13 sati. Radi u gradi uprave. Kod psihijatra smo išli na Firule u ambulantu. E sad, ja sam u postupku u KBC, pa mi je dr. dao obrasce za psihijatra i pravnika. Za psihijatra smo morali donijeti i ja uputnicu od svog ginekologa i mm od svoje doktorice.
    Ne znam da li možeš u bolnici obavit te preglede ako nisi na postupku tu. Možda možeš nazvat na telefon i pitat.
    Pretrage krvi sam radila na Križine, na (mislim) drugom katu, na transfuziji. Na tom katu je i dermatologija, pa u nastavku. Mislim da vade krv od 8-10 sati i za par dana budu nalazi.
    Diana, odma sam se prisjetila i svojih punkcija, . Bez brige, transfer ne boli. Osjetiš da se nešto dešava, ali to nije nikakva bol.
    Blekonja, još malo pa beta... sretno!
    Veliki pozdrav svim curama!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Diana super šta je tako bezbolno prošlo ,meni je četvrta punkcija i nikad se ne možeš skroz opustit svaka mi je različita.
    Ja evo imam nekako zategnut stomak kao da je teška upala mišića i to mi je novo ,napuhana sam i dok se krecem sve osjećam dole
    Meni nitko nije rekao da stavljam utrice pa po iskustvu sam od sinoć ipak stavila .
    Zlatice jesi ti između punkcije i transfera stavljala utrogestan?
    Blekonja sretnooooo

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

gargamelice i to smo odradile Mene zasada nista neboli,desni jajnik me probada,bol se da trpit,najgore mi kad sjedim ,dok ležim neboli, al to je to. Utrice mi sestrica odmah poslije punkcije rekla da 2 popijem, a ostalo 3x2 vaginalno, i ja ih evo koristim,samo sto ih nemogu duboko ugurati,jel to problem ? Danas me sestra iz Cita zove, kaže 'sve je uredu zasada,vi se pridržavajte terapije a sutra ce vas biolog zvati s novostima za transfer', i to je to, ni koliko js ni kako se razvijaju..nista...al nadam se najboljem, gargamelice kad je tebi transfer? jesu li te prijasnji transferi boljeli?
    Posljednje uređivanje od diana : 21.04.2010. at 13:38

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo,Blekonjice,još jedan dan manje u nizu !
    Diana, bravo za 12 js! E sad možeš i ti drugima davati savjete o punkciji, još jedno iskustvo iza tebe,a i dobro će se razvijati, sigurna sam!
    Gargamelice,kad je transfer? Žao mi je što te boli..
    Zlatice, baš mi drago da ćeš uskoro u prirodnjak, treba ispucati sve opcije, nikad se ne zna koja je dobitna!
    I poseban pozdrav Denny !

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gargamelice utrogestane sam stavljala od transfera,ne prije.I mene je bolilo posli i to nekoliko dana,i odgovara tvom opisu boli...
    Goa i mene raduje šta se nešto događa a istina, nikad ne znamo...
    Blekonja sve si bližeeeeeeee!
    Diana sretno na transferu,i zbilja nisu bolni!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moj transfer bi trebao bit sutra.
    Diana ja bi transfer opisala kao iskustvo s predivnim osjecajem,"trudna "makar tih 15 dana
    Ništa ne boli ne brini nego gustaj

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj gargamelica prvotno napisa Vidi poruku
    Diana ja bi transfer opisala kao iskustvo s predivnim osjecajem,"trudna "makar tih 15 dana
    Ništa ne boli ne brini nego gustaj
    potpisujem gargamelicu
    diana super si ti to odradila, vrlo slično je i meni bilo, doduše nije me ta inekcija toliko bolila, a i malo kad zapecne stinsni zube i prođe, bravo za 12 js bit će tu za vratiti ih mamici
    gargamelice sretno sutra
    goa draga je još jedan dan manje uhhhh ali ima ih još dosta
    zlatica za prirodnjak
    matto, denny, irena, bublica... ma svim ogroman poljubac šaljem

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Diana, svaka čast
    ipak je doc. dobro odredio terapiju bit će tu blastica, kako bi rekli u Sarajevu, garant, draga sad odmaraj pa za pet dana na transfer.
    Gargamelice, utrogestani se, barem je tako u Citu, stavljaju odmah nakon punkcije negdje sam pročitala pa ne znam hoću li dobro prenijeti i je li to točno, ali tijekom punkcije se pokupi folikularna tekućina pa se smanji razina progesterona te se zbog toga daju utrogestani, e pa sad ne znam ima li ovo smisla,
    Blakonja, križamo još jedan dan na kalendaru,
    Zlatice, svaka čast curo takva upornost se jednom mora isplatiti
    Deny, Pinky, Goa, sve duge cure

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Curke sritno..

Stranica 5 od 20 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor