- 

gargamelice i to smo odradile Mene zasada nista neboli,desni jajnik me probada,bol se da trpit,najgore mi kad sjedim ,dok ležim neboli, al to je to. Utrice mi sestrica odmah poslije punkcije rekla da 2 popijem, a ostalo 3x2 vaginalno, i ja ih evo koristim,samo sto ih nemogu duboko ugurati,jel to problem ? Danas me sestra iz Cita zove, kaže 'sve je uredu zasada,vi se pridržavajte terapije a sutra ce vas biolog zvati s novostima za transfer', i to je to, ni koliko js ni kako se razvijaju..nista...al nadam se najboljem, gargamelice kad je tebi transfer? jesu li te prijasnji transferi boljeli? Mene zasada nista neboli,desni jajnik me probada,bol se da trpit,najgore mi kad sjedim ,dok ležim neboli, al to je to. Utrice mi sestrica odmah poslije punkcije rekla da 2 popijem, a ostalo 3x2 vaginalno, i ja ih evo koristim,samo sto ih nemogu duboko ugurati,jel to problem ? Danas me sestra iz Cita zove, kaže 'sve je uredu zasada,vi se pridržavajte terapije a sutra ce vas biolog zvati s novostima za transfer', i to je to, ni koliko js ni kako se razvijaju..nista...al nadam se najboljem, gargamelice kad je tebi transfer? jesu li te prijasnji transferi boljeli?

Posljednje uređivanje od diana : 21.04.2010. at 14:38

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma