Diana, na transfer je poželjno doći punog mjehura, kad se sjetim svog zadnjeg transfera dođe mi,
Uglavnom na putu do Cita imala sam osjećaj da mi je mjehur pun tj. da moram u toalet, međutim kad me Stefani pogledala na UZV prije dolaska doc. P. (na transferu se radi uzv preko stomaka)
imala je što vidjeti, opisali su to kao da nisam bila poslušna popila sam samo čašu vode i onda dok smo čekali doc. ja sam se doslovce nalijevala vodom u sali,
morali smo čekati transfer, majko moja sramote, a prošli put sam pila vodu cijelim putem i posjetila svako odmorište:
Što se hrane tiče, ma normalno da možeš jesti pa nećeš primiti opću anesteziju, i na kraju ako ne jedeš a moraš popiti lubor i dva utrogestana pa možeš zamisliti kako bi to izgledalo na prazan želudac.
Što se tiče povratka embrija ako budeš imala tri oplođena sva tri će ti vratiti ne zaboravi da nema zaleđivanja i oni nemaju izbora, meni su prošli put vratili tri jedan je bio vrlo dobar dva srednja žalost no što se moglo nego sve vratiti, takav je zakon,

Draga opustiti se koliko možeš, i sretno sutra, više ćeš znati kad se susretneš oči u oči s doc. i biologom, oni će ti sve objasniti, ništa ti ne brini