Gargamelice di si?mi čekamooooooooooo!
Vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~za FET
Trudnicama Goi i Blekonji lipi pozdravi i uživajte!
Diana kad ti vadiš betu?
Pozdrav Lei st,Matto i Denny i jedan veeeeeeeliki Natici!
Gargamelice di si?mi čekamooooooooooo!
Vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~za FET
Trudnicama Goi i Blekonji lipi pozdravi i uživajte!
Diana kad ti vadiš betu?
Pozdrav Lei st,Matto i Denny i jedan veeeeeeeliki Natici!
Evo i ja cekam vijesti od gargamelice...ja bi betu trebala vaditi u Petak, neznam hocu li izdrzati do tada. Imam osjecaj da nisam trudna i vec planiram ici po smrzlice...jutros oko 6 su me probudili tako jaki bolovi u dodjem dijelu stomaka da sam htjela plakati...kao da me neko reze iznutra...nemam pojma sta je to al srecom proslo za 15 minuta, al bol je bila strasno jaka...
Bog cure evo moja beta 1,20
Danas je 11dpt ako se ne broji dan transfera i mislim da je to gotovo ipak je trebala bit veca
Već dva sata buljim u nalaz i misli moj mm da su falili u labu aj nestani zarezu pa da bude 120preoptimistican je.
Sad ću prestat s utrićima da napokon dobijem .Ipak me pogodilo više nego šta sam očekivala ,5ti put (jedan su popucali folikuli nisam ga stavila u potpis)pa čovjek se zapita ....
Cure hvalaaaaa vam na podršci odpuno je lakše s vama ovo prolazit
![]()
ajme gargamelice baš mi jene znam što da ti kažem!!!!
žao mi je draga. Sigurno ima neki broj koji ti je sretan. Nadam se da je to broj 6
Drži se i čim prije u nove pobjede![]()
Drage danas sam bila u CITOna razgovoru i od drugog dana ciklusa krecem s kratkim s protokolom (negdje za deset dana)![]()
Gargamelice, sada vidjela ..zao mi je zaista![]()
Gargamelicenekako sam vjerovala u pozitivan ishod
drži se ti nama..
gargamelice draga zao mi jema i kod mene je sigurno negativna, izgubila sam volju i da je vadim kad vec osjecam da nema nista...
gargamelice, jako mi je žao!
Diana, molim te glavu gore i ne gubi nadu, nije još sve gotovo! Sjećate li se kako su bublica i blekonja samo dan prije bete bile uvjerene da nema ništa? A onda nas je beta bacila na... haha... Diana, ja ipak vibram za lijepe vijesti u petak, pa šta bude! Trudna si dok se ne dokaže suprotno!
Hvala vam cure na podrsci, ostaje mi vraćanje u normalu i planiranje šta SAD ?
Nekako sam cili dan tupa kao da nisam svjesna ,rintam kao robot .
Vjerovatno moj način tugovanja??
Diana držim fige da budu tri broja bez zareza
goa ,rozalija ,blekonja mazite svoje![]()
gargamelica zao mi je draga......
diana sretno u petak..........
Drage moje, jeste li ovaj tjedan za splitsku kavicu?
Tko može kada (meni je nedilja pričest, ne mogu), subotu bih mogla, petak isto...
ja mogu u petak popodne ili u subotu cijeli dan pa.....
Draga Gargamelice, meni je tako bilo poslije MB. Bila sigurna uspjeh i na kraju - vidis u potpisu. Prvih dana sam samo razmisljala sto dalje...koma. Ali nakon kratkog vremena, kada se sve u glavi razbistri, vjeruj lakse je donijeti odluku...sada se samo odmori, tuga ce proci s vremeno i vjeruj opet ce ti se pojaviti stara snaga,![]()
Aleksandraj thanks na podrsci
Samo kad se odluci kad će kavica jel bi mogli to dan ranije najavit da se organiziram![]()
naravno gargamelica javit ćemo se dan ranije obavezno da upoznamo i nove cure!!!!
Ja cu nastojati uskladiti odlazak po lijekove u kliniku s kavom pa bi mi vise odgovarao petakako ne vidjet cu sto mogu uciniti.
Gargamelice, žao mi je, draga![]()
malo, pomalo skupit ćeš snage, a nekad se stvari same od sebe poslože, znam kako ti je jer i sama ponekad razmišljam što sad, pokušali smo s IVF-om s femarom ne ide, pa stimulirani u kratkom protokolu pa opet nema rezultata, i onda najvjerojatnije krajem lipnja i početkom srpnja, ponovno femara
(još nije sigurno ali sigurno je ljetovanje, već sam rezervirala termin nekako vjerujem u ...„samo stoj na svjetlu i doći će kraj tami…. „)
Diana, to su Blekoja-Rozalija simptomi prvo nema ništa, a onda ima veliki plus, (tako sam i Blekonji pisala kad se žalila da nema simptoma da su to Rozalija simptomi i na kraju sam nekako pogodila, vjerujem da ću pogoditi i sada), vibram za petak s malo čarobnog plesa
Aleksandraj, sretno u pravim si rukama nisam htjela pametovati, ali nekako sam vjerovala da ćeš se odlučiti za Cito, a tih desetak dana proći će, kao "dlanom od dlan",
Naše trudnice Roze, Blekonja, Goa
sada idem malo čitati jer bila sam na produženom vikendu u Dubrovniku i Stonu, pa se treba s naporom uključiti u svakodnevnicu![]()
curke, vi koje niste došle do transfera nakon uvođenja ovog zakona - pobrojimo se
http://forum.roda.hr/threads/55519-m...e-POBROJIMO-SE
denny,gargamelica,crvenkapica, matto...hvala vam drage moje, ne nadam se trudnoci uopste, danas sam kupila test (onaj skuplji) pa cu ga isprobati u Cetvrtak, u Petak vadim betu...al sve mi to nesto preko volje, bojim se losih vijesti pa nezelim ni da saznam,ludo zar ne. Zadnjih par dana nespavam dobro, imam osjecaj da me neko bocne iglom da bi se ispuhala ko balon, sva sam nekako naduta,grudi me ubise (posebno bradavice), drzim ih kad ustajem tako su bolne, utrici me ubise zatvorom...inekciju Bravactid 1500 sam primila u Cetvrtak pa se bojim da mi test sad u Cetvrtak nebi pokazao lazno pozitivno.
Eto ga na, opet zatvor u điru! Još kad dodamo bolne grudi i bradavice - svašta je tu još moguće! Evo držim fige za četvrtak i jedva čekam nove trudnice!
diana draga vibram za četvrtak i jedva čekam da nam javiš da je test pozitivan!!!!
pozz svima i nadam se da se vidimo na kavici u petak (ili subotu)...... ne znam nismo još utanačili!!! Nadam se da će nas biti što više!!!![]()
za sada znači stoji petak, kada i gdje ( namam iskustva u ovim kavicama, pomozite!)
Hvala matto, i ja sam prezadovoljna dr Sparcem i sestrom...prosli smo dio po dio moje povijesti i za njih sve 5...disna, necu prejudicirati, ali ovi simptomi, mislim da cemo u petak skakati, ostale cure- puno srece
onda cure je li vrijedi ovako u petak iza 15,00 sati kad vam odgovara ura recite...... u Stella Mare ili u Kalafatića ovisno o vremenu i o pušačima!!!! molim vas da se prijavite ovdje tko dolazi i da obavijestite onoga tko nije vidio!!!!
utanačimo samo točno u koliko sati!!
znam da idem ja, Bublica, Irena, Denny, Nene2,....... nastavite niz
aleksandraj nadam se da dolaziš???
Ja bi rado, ali je sv. Duje i imam neke planove pa ako se uklopim u termin, javim se....
ajde LEA.st uklopi nas
i ja sam mislila s mm u đir po gradu za sv. DUju ali ne najavljuju baš neko vrijeme....
bublica![]()
Mislim da da..samo da mi ne uleti nesto za posao posljednji dan...
Eh curke moje...evo jutros u 2 me opet probudio neizdrziv bol, stomak ali dole nize....plakala sam ko malo dijete, mm se uspanicio, hoce da zove hitnu ja nedam, a bol...kao da me rezu, mislim da su oba jajnika, imam osjecaj da su otekla i ogromna..neznam sta je, previjala sam se od bolova jedno 10 minuta, mm mi dao tabletu za bolove, nekako sam se smirila i onako sva u suzama zaspala, nije mi jasno sta mi je, kao bolovi pred M al 100 puta jaci, evo danas sam ok, samo me nocu hvata...citav proces sam prosla bez boli i suza a sad mi je ovo najgore, inace nisam placljivica i stvarno me treba jako boljeti da zaplacem...nevjerovatno, curke jel ima neka od vas ovakva iskustva? sta se samnom desava....
dali je mozda hiperstimulacija jajnika? nesto sam citala o tome al neznam sta je to zapravo ?
a da, i cesto piskim, recimo ustajem tokom noci 2-3 puta (iako nepijem puno tekucine prije spavanja), cesce nocu nego po danu...i kad mi se piski moram ici odmah inace osjecam pritisak dole, kao da me nesto pritiska..., cini se da su mi noci gore nego dani![]()
Draga nemam slično iskustvo ali moja prija je imala .
Svi tvoji simptomi osim tih jakih bolova je i njoj bilo ,imala je hiperstimulaciju jajnika ali to se odmah kod transfera vidilo!!
Ja bi zvala DR i pitala jer ipak su prejaki bolovi kako si ih opisala.
Njoj je stomak bio napuhan kao treći mj trudnoće .
Da te oraspolozim ostala je trudna s blizancima u mariboru .
Sretno![]()
Draga nemam slično iskustvo ali moja prija je imala .
Svi tvoji simptomi osim tih jakih bolova je i njoj bilo ,imala je hiperstimulaciju jajnika ali to se odmah kod transfera vidilo!!
Ja bi zvala DR i pitala jer ipak su prejaki bolovi kako si ih opisala.
Njoj je stomak bio napuhan kao treći mj trudnoće .
Da te oraspolozim ostala je trudna s blizancimau mariboru .
Sretno![]()
diana to jako miriši na hiper ( a i trudnoću jer ona pogoduje hiper)
ajde otiđi na UZV
i pij puno tekućine i miruj
i jedna moja prijateljica je između postupka i bete imala jake bolove ... i bila trudna, s blizancima....
drage moje, hvala vam od srca, vjerujte da ste mi vi ovdje najveca podrska...vidjecemo kako cu nocas proci noc, kao sto sam rekla preko dana nemam nikakvih bolova, sve ok,osjecam se napduto al tako se osjecam od transfera, i neboli nista..jedino to nocu me uhvati, i uglavnom mirujem, krecem se po stanu i navece laganu setnjicu i to je to, nit gdje idem nit se zamaram, iako idemo navece u malu setnjicu ja se brzo umorim (i to mi nije kao obicno), uglavnom sam kuci, nekad skuham, ali uglavnom lezim,gledam tv...naduta jesam al ja sam uvijek imala viska stomaka tako da nevidim preveliku razliku. Sutra ujutro cu raditi test, a u Petak cu vaditi betu, bez obzira ako je test pozitivan ili negativan, cisto da budem sigurna, sutra mi je 13 dpt...e da mi je ovo sve proci....ljubim vas sve
![]()
drage moje, hvala vam od srca, vjerujte da ste mi vi ovdje najveca podrska...vidjecemo kako cu nocas proci noc, kao sto sam rekla preko dana nemam nikakvih bolova, sve ok,osjecam se naduto al tako se osjecam od transfera, i neboli nista..jedino to nocu me uhvati (a i to je zadnja 2-3 dana,nije bilo od pocetka,i na transferu mi nisu nista rekli sto se tice hiperstimulacije ? ), i uglavnom mirujem, krecem se po stanu i navece laganu setnjicu i to je to, nit gdje idem nit se zamaram, iako idemo navece u malu setnjicu ja se brzo umorim (i to mi nije kao obicno), uglavnom sam kuci, nekad skuham, ali uglavnom lezim,gledam tv...naduta jesam al ja sam uvijek imala viska stomaka tako da nevidim preveliku razliku. Sutra ujutro cu raditi test, a u Petak cu vaditi betu, bez obzira ako je test pozitivan ili negativan, cisto da budem sigurna, sutra mi je 13 dpt...e da mi je ovo sve proci....ljubim vas sve
izvinjavam se, htjela sam da izbrisem prvu poruku al neznam kako, a dodala sam jos par rijeci u drugoj, tako da sam poslala dvije, s malo razlike, ova druga se racuna a prvu zanemarite...
diana bit će to sve ok ne brini!!!!!
nego ajmo ljudi kada je ta kavica jel onda ostaje ovako u petak u 15,00 u Stella Mare
potvrdite molim vas!!!!! možda bi bilo dobro da stavimo posebnu temu!!!!
pišite
Posljednje uređivanje od Blekonja : 05.05.2010. at 19:36
Ako MM ne bude radio sve ok, a ako bude (ovisi o vremenu) onda ne mogu prije 16:30.