da mogu te i ja skupiti (odnosno ja i mm) nema frke dolazimo i u Solin ne brini!!!
Dobro jutro, drage moje!
Evo da našvrljam par riči prije odlaska na posao, uvečer mi mučnine pa sam neuporabiva!
Za kavicu, na žalost, ne mogu sigurno potvrditi, sv.Duje pa otprije imamo dogovor s prijateljima, vidit ćemo šta će ispasti, zovu šugavo vrime!
Diana, još malo, još malo! Taj zatvor je od utrogestana, prerano je za trudnički zatvor, natašte obavezno pij donat mg ili šumeći magnezij i malo pripazi na prehranu, ja sam na utrogestanu od 5.3., malo je reći da patim od zatvora, plače mi se svaki dani jedva ga čekam maknuti iz uporabe! A ti jaki bolovi baš i nisu tipični za hiperstimulaciju, nadutost da, a bolovi mogu biti svašta! Osobno sam imala bolove jednu noć, jake, nekih 20 min. i evo me okrugle, zato ti želim isti scenarij!!!
Pa i to što nisi dobila m je donekle dobar znak, neke znaju procuriti i preko utrogestana, zato navijam za + i ß !!!
Blekonjice,sutra pregled, koji je to tjedan od m, meni se vidio odjek u 6.,možda će i tebi!
Svima vama, napokon jedan vedar i sunčan dan, guštajte mi što god radile!!!
Javljam se za kavu...sutra idem po boce pacu uskladiti s kavom![]()
Diana, jesi napravila test?
Jesam Natice, danas...ali mi test nekako ni tamo ni ovamo, i ima plusic a i nema bas nesto, skoro se nevidi (mm nisam nista ni rekla)...tako da nisam nista javljala jer nisam sigurna, tek sutra javim, sutra mi je tacno 14dpt i idem ujutro vaditi betu, pa cemo znati sigurno...nekako vise vjerujem vadjenu bete...javim vam sutra poslijepodne![]()
goa hvala za savjet i 'okrugle' zelje,danas sam kupila donat mg i pijem ga svako jutro nataste, nadam se da ce mi pomoci, neznam kad sam normalno bila na wc....ma zato smo i nadute ko baloni, puni se a nista ne izlazi
Eto, moja bol slicna tvojoj, sinos sam mislila da ce opet al srecom nista...mozda se smirilo stagod da je...
sretno sutra mada ja mislim da si trudna.......ja vjerujem u te slabo vidljive +
Sutra nam je očito jako lijepi dan...
Imamo Sv. Duju, Dianinu betu, našu kavicu i Blekonjin prvi uzv!![]()
E pa jedva čekam, sve jedno po jedno! Za lijepe vijesti i lijepi dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
diana pa to je superja isto mislim da je to to i moja druga crtica je bila prema ovoj jedva vidljiva ti si nam trudna....ali isto pričekajmo sutra
cure vidimo se na kavici u 15,30!!!!
Diana,javljaj betu što prije pa da skačemo, trudna si nam stopostotno, dosad si izdržala, još samo potvrda!!!
Blekonja,za prvi bebin UZV !!!
uh draga goa hvala ti od srca ja sam u panici ajme!!!!!
Je li prije ili posli kavice? Javi nam sve slatke pojedinosti!!
Paniku ćeš osjećati od jednog do drugog UZV-a non-stop, ne zamaraj se, nakon pregleda prštiš od sriće ravno po ure, a onda opet zabrinutost, nije to ništa čudno!
Volila bi svratit na vašu kavicu ako uspijem...
ajme to bi bilo super, dođi probaj nas uklopit
pregled mi je sad u 11,00 sati!!!!
diana ..............?
blekonja sretno sretno sretno.........
lijepo se provedite na kavici cure...i ja bi rado bila sa vama........
Tu sam curkedala sam krv prije sat vremena, nalaz ce biti gotov oko 14:30 danas, javim vam se...pusa
![]()
evo me drage moje sa prvog uzv-a imamo jednu točkicu od 1,7 mm sa otkucajima srca![]()
idem sad malo u horizontalu prije kavicevas sve!!!
Bravo Blekonjanadam se da vam javim rezultat prije vase kavice pa da me spomenete, negativno ili pozitivno..znacemo za vrlo kratko vrijeme...
Evo me curke....beta 156.2 , danas 14dpt...u soku sam...rekli mi da dodjem ponovo u Ponedeljak da vidimo dali se dupla, sretna sam al sad me strah samo da se odrzi...uhhh...sta sad curke? dali je broj bete dobar ili bi trebalo da je veci ?
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee toooooooooooo diana !!!!!!!!!!!!
nasa nova trudnica......bravo za CITO![]()
Diana čestitam !!!!!! Nek bude skolska trudnoca![]()
A šta reći ????Ženo, truuuudna si!!!! Beta ti je zakon, sve preko 50 prolazi !!! Čestitke tebi i tvom mužu !!! Sjećaš se, rekla si da imamo sličnu priču, e pa sad imamo u potpunosti !!! Draga, slavi, slavi, slavi!!!
beta je ok draga moja, sve preko 50 je ok, opusti se i uživaj i šalem milin ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsko duplanje.
diana bravočestitam beta je super!!!! guštaj draga!!!!! ajme koje lipe vijesti, a sad ćemo te ogovarat na kavici!!!!
Blekonja,za bebu i
!!! Sad će te lipo svi potezati za nosić na kavici
!!!
joj goa evo pustila sam suzu, dirnula si me...hvala vam drage moje...sretni smo do neba, evo ja i mm nemozemo vjerovati...samo da se bude duplalaljubim vas...dolazim k sebi lagano...
Blekonja i tebi,, bravo za
,
cure uživajte na kavi, dan je prekrasan
Duplat će se, nema greške!!!
A i dr. P će biti presritan kad čuje !
Ovo su predivne vijesti!!!
Upravu si goa,zvala sam dr.P danas i ljubio me u slusalicudivan je...rekao mi da ponovim betu u Utorak ujutro da vidimo dali se dupla...bicu sretnija poslije utorka ako sve bude uredu, jos sam u nekom strahu da nekrene sta 'nizbrdo'...
Dianačestitam!
DianaBlekonja, jos jednom za bebaca
a sada ja s pitanjem. U CITO nisam dobila sprice i igle za Menopure. Gdje ih vi nabavljate. U MB su davali s lijekovima
Drage cure sa kavice, pozdrav još jednom!
Bublica3, gargamelica, irena456, Blekonja, contra( i medeni bebač), Denny, aleksandraj drago mi je da sam vas upoznala i nadam se da ćemo nastaviti sa kavicama i da će svaki put nova trudnica častiti!
Sve koje nisu mogle biti s nama molim da mi se jave na pp ukoliko žele bedževe, pa se možemo dogovoriti.
Bio je stvarno super dan, Blekonja sa malenom točkicom i vijest o Dijaninoj beti, ma bravo cure ( i bravo CITO! )
Posljednje uređivanje od goa : 07.05.2010. at 22:08
Diana, bravo! Tebi i mužu čestitam od srca!
Evo i mene na kraju jednog predivnog dana!
Diana, čestitam ti od srca! Vidiš, to je bilo to!!! Sad se samo opusti i uživaj, sve će biti u redu!
Na kavici je bilo predivno, svih nas je oćarao Kontrin bebač.
Blekonja nam je baš nekako blistala (ima i zašto!), a i vidili smo prvu sliku male mrvice... baš je cakan!![]()
Upoznali smo i nene2, aleksandraj i gargamelicu, cure su super i baš smo se napričale. Nadam se da će biti još ovakvih sunčanih kavica!
A mene je danas posebno oćarala bublica3 koja je bila predivna i toliko puna optimizma, da ne sumnjam kako ćemo se uskoro divit i njenom stomačiću. Svaka čast draga!
U svakom slučaju, nadam se da sam skupila dovoljno trudničke prašine od cura, trebat će mi!
Moj dan je na kraju završio sa gradelama i malim, preslatkim bebačem od rođaka, koji mi se danas prvi put smijao na glas i totalno me raspametio.
U svakom slučaju, predivan dan!
Bravo za još jedan splitski uspjeh, baš me posebno veseli da CITO dobro radi. diana, Blekonja
![]()
....e pa cure stvarno ste iskoristile dan za kavicu i uživanje, jer danas je vrijeme,
još jednom za novu trudnicu Dianu, i to što Blkeonja sada ima dvai za doc. P.
,
Alesandraj, kad sam sestri ispričala kakve sam bockice kupila u ljekarni, nisu imali tanjih igli (kad se bocnem osjetim kako koža puca) ona mi je odmah bez problema dala njihove iglice koje su dosta tanje, a time i ugodnije. Inače, igle i šprice nisu skupe, sitnica, a kod nas u gradu ih ima samo jedna ljekarna.
Nene, Kako sada stvari stoje u Splitu sam za mjesec dana tamo negdje krajem lipnja recimo, a zainteresirana sam za bedževe pa se čujemo na vrijeme u slučaju da odlučim doći prije postupka,
svima pozdrav i ugodan vikend s kišom ili bez nje...
Drage nije me bilo dva dana a toliko lijepih vijesti.
Diana jupiiiiiiiiiiii za prekrasnu betu
Blekonja bravo za točkicu
Moje su novosti slijedeće: jučer ujutro bila na punkciji u prirodnom ciklusu u dogovoru s dr. P. ako bude šta da ne propadne, iako je ovo ciklus gdje se vraćaju smrznuti - btw jučer mi je bio 12. dc i imamo js
E sad, rekli mi javiti sutra (ponedjeljak) i ja se totalno opustila na selu i nisam čula mobitel, a zavali me danas u 14,45 sati i sad sam pomalo u komi da možda ništa nije uspjelo ili bi pak transfer mogao biti sutra. Ah, ništa - sutra ujutro radi dr.P pa zovem čim prije, a od vas molim malo vibri za mogući tulum u labu...
A Vesna draga, ja ništa skužila nisam osim da imate stanicu, pa evo puuuno vibri za nju i moguće ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
i naravno - za transfer i betu "ala Blekonja"...![]()
I drago mi je da ste opet u akciji! Držim fige do neba!
Jaaaaaa biiiiiiii.....a kod mene ne da se ništa ne događa, nego sam prošli ciklus dobila i cistu, a ovaj nikako da dođe ovulacija... Tri godine točna ko sat, a sad se izgleda sve izokrenilo naopako. Kažu da je to posljedica stresa i operacija. Super, taman mi je sad i to tribalo! Pod hitno se moram vratit u normalu kako god znam!
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~vesnare~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno vibri za tulum u labu
Denny draga nedaj se, samo hrabro![]()
[QUOTE=diana;1617088]~~~~~~~~~~~~~~~vesnare~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno vibri za tulum u labu
Denny draga nedaj se, samo hrabro
dobro jutro, i potpisujem Dianu
Deny, draga, drži se i ta cista bit će tu ovaj mjesec a slijedeći će je više neće biti jer će puknuti, tako da možeš planirati ljetnu akciju, Vjerujem u anđele....
Vesna, ne brini zvali su te da kažu kako se stanica/e oplodile i da se lijepo dijele, što bi drugo moglo biti????
Naše trudnice, Blekonja, Diana, i Rozi, pozdravi i vama
i na kraju: u postupku sam krajem lipnja, jutros smo doc. P. i ja postigli konačan dogovor...nisam pitala mogu li tjedan nakon transfera, po nekom mom računanju, na more, ali stignem još do lipnja imam vremena![]()