što je danas veseo naš forum, prvo Blekonja, pa Deny, a sad doc. P me nasmija do suza, e pa meni to uopće nije jasno s tim keksom, kao nakon inseminacije možeš, a nakon IVF-a ne?
Diana, ja bih njega ponovo pitala, vidiš da je čovjek otvoren za sve vrste razgovora, a ako kaže nema keksa, živo me zanima zašto kad je sve uredu, nema krvarenja, bolova, kontrakcija.
Možda samo mi previše brinemo s obzirom da do trudnoće ne dolazimo tako lako pa pitamo za sve naše doc..MM često, kad imamo bilo kakve nedoumice, kaže "Što misliš, da mi nazovemo doc.P."

a curke sto se tice keksa ? kad moze? ja u Petak kad sam zvala dr.p. pitala ga dali moze a on kaze mm moze a ti ne
opet ga danas zovem al me sramota opet bas to da pitam...lakse mi ovdje da pitam vas
, e pa meni to uopće nije jasno s tim keksom, kao nakon inseminacije možeš, a nakon IVF-a ne?
, ja sam strpljivo čekala kraj trećeg miseca pa da dobijemo zeleno svitlo, a kad ono dr. reče: " Što češće, to bolje - naravno, ako ćemo se zezati! " i tako moram čekati do idućeg pregleda, mislim da je to čisto predostrožnosti radi, a u međuvremenu seks i sanjam, a muž mi pomalo ludi...