Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala matto a curke sto se tice keksa ? kad moze? ja u Petak kad sam zvala dr.p. pitala ga dali moze a on kaze mm moze a ti ne opet ga danas zovem al me sramota opet bas to da pitam...lakse mi ovdje da pitam vas
    što je danas veseo naš forum, prvo Blekonja, pa Deny, a sad doc. P me nasmija do suza, e pa meni to uopće nije jasno s tim keksom, kao nakon inseminacije možeš, a nakon IVF-a ne?
    Diana, ja bih njega ponovo pitala, vidiš da je čovjek otvoren za sve vrste razgovora, a ako kaže nema keksa, živo me zanima zašto kad je sve uredu, nema krvarenja, bolova, kontrakcija.
    Možda samo mi previše brinemo s obzirom da do trudnoće ne dolazimo tako lako pa pitamo za sve naše doc..MM često, kad imamo bilo kakve nedoumice, kaže "Što misliš, da mi nazovemo doc.P."

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    MM često, kad imamo bilo kakve nedoumice, kaže "Što misliš, da mi nazovemo doc.P."
    duhovit ti muž!
    Ah, seks, šta je to, i uspomene su mi izblidile , ja sam strpljivo čekala kraj trećeg miseca pa da dobijemo zeleno svitlo, a kad ono dr. reče: " Što češće, to bolje - naravno, ako ćemo se zezati! " i tako moram čekati do idućeg pregleda, mislim da je to čisto predostrožnosti radi, a u međuvremenu seks i sanjam, a muž mi pomalo ludi...
    Diana, pošalji mu mail ako ti je nezgodno opet pitati telefonom pa ako tebi odobri, bome, i ja skačem jer inače ne garantiram za svoje psihičko zdravlje nakon još tri tjedna apstinencije..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •