Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
Diana draga ,
ne opterećuj se sa simptomima, moje tetke, sestra, nikad nisu imale mučnine u trudnoći (a bilo je tu i duplih trudnoća odnosno blizanaca)
i uopće ne znaju što su to trudničke tegobe, tako da po tome ne možeš znati razvija se ili ne daj bože ne razvija trudnoća kako treba.
Na kraju krajeva, u prvim tjednima trudnoće ti ništa ne možeš napraviti da sve bude uredu ili pak nešto napraviti da dođe do komplikacija.
Naravno ti će ćeš se zdravo hraniti, uzimati propisanu terapiju (utrogestan, folacin), smanjiti kofein, ne rediti teške fizičke poslove, dakle uraditi što je u tvojoj moći, i pokušati se, ma koliko se činilo teško, opustiti, uživati u trudnoći. Draga moja ti puno toga ne možeš promijeniti, svaki je slučaj individualan
i ne misli na tužne stvari, kao što je recimo moja trudnoća, kod mene bebica se prestala razvijati zbog čega, nitko ne može znati. Jedno smo ljeto plovili uljuljkani u barku sreće, nas troje, barka se razbila i na pučini smo ostali samo ja i mm i krhotine. Od tada gradimo barku, nešto od krhotina nešto od iskustva koje
smo naučili i koje nas je osnažilo, a novo ljeto je na pragu.

Draga, kod tebe neće biti tako, ti ćeš slijedeći uzv. čuti otkucaje srca svoje bebice i nemoj se uspoređivati s drugim slučajevima to te može samo uznemiriti, a ne može ništa promijeniti.
Hvala Matto iskreno mi zao za sve sto se vama dogodilo pusa