Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Draga lukava, ne mogu vjerovat ovo što pišeš...
    Nažalost, opisala si točno moje iskustvo od prije pola godine. MM je na KBC-u dobio nalaz oligoasthenozoospermija, uz vrlo čudni zbroj i postotke. Nakon što nam je potonio cijeli svijet, nalaz smo ponovili u nakon dva tjedna u Cita očekujući potvrdu katastrofe... Kad sam otvorila papir i vidila normozoospermia, skoro sam se srušila od šoka i nevjerice.
    Ne može se tako popraviti u tako kratko vrijeme. Nisam više vjerovala ni Citu. A onda sam čula za još takvih slučajeva, i sve je bilo jasno. Nije moguće da nam je svima ista pokretljivost i morfologija na granici... Svi imamo istu dijagnozu, svima se pogoršalo? I onda popravilo u tjedan, dva, tri???

DRAGI DOKTORI, što se to dešava? Nije moguće da je tolika razlika u uređajima između klinika! Zašto nam otežavate i ovako tešku sitvaciju? Koji je razlog??? Ja više ne vjerujem u KBC nakon ovoga. Na moju žalost, ili sreću, više nikada tamo nećemo raditi spermiogram. Jeli to cilj? Ili da nas je sve više prisiljeno ići na IVF, ili što?

ZAŠTO SE IGRATE NAŠIM DIJAGNOZAMA???

Pa kažem ti,mi smo pravili u 3 dana dva nalaza...Nije se moglo u 3 dana popraviti,dapače po stresu koji smo proživljavali to je trebalo biti i lošije od prethodnoga! Mislim da Cito ima bolju opremu i dijagnostiku,mi smo ga kod njih ponovili! Ma ne da smo na granici već sve školski.
    Imam osjećaj da ovi u KBC-u pokušavaju steći slavu na zdravim pacijentima ili si privući pacijente (konkretno njihov slavni dr.koji je došao iz Zg) pa pitam se što s ostalim dijagnostikama rade!? Pa šta smo mi,zamorci?! Slično nešto sam našla na jednom forumu u susjednoj državi,gdje su pacijentima spermiograme radili metodom Copy-Paste...Zamisli..., to su forumašice dopisujući se i navodeći rezultate skužile! Treba ih-znaš što već...
    Posljednje uređivanje od lukava : 05.06.2010. at 15:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •