-
Dobro, neću više o ovome, svatko je iznio svoje mišljenje i to je ok. Pa tome valjda ovaj forum i služi.
Neki dan je recimo prijatelj od MM dobio na firulama nalaz normozospermija (da, i o tome se počelo pričati po bauštelu, nažalost) i čovjek je bio oduševljen. Eto, ima i dobrih iskustava, ja sam jednostavno takve sreće da mi se uvik nešto iskomplicira, baš kao i sa okom nedavno...
Bili smo neki dan u Zagrebu na kontroli, i hvala ti Bože, oko je sad u redu. Zanimljivo, još nisu izašli svi šavovi, ali ja se puno bolje osjećam i okulist je napokon dao zeleno svjetlo za IVF! 
Ovo me baš oduševilo nakon svega, mislila sam da to oko nikad neće ići na bolje i da su operacije bile uzaludne, ali eto, izgleda da se sve isplatilo i sad ću ući u postupak (i sutra trudnoću) bez očnog tlaka i kapljica koje bi bile opasne u trudnoći. 
Stvarno počimam vjerovati da se sve događa s nekim razlogom. Ove operacije, koliko god su bile teške, nekako su me ojačale i naučile da ipak mogu postići ono što sam godinama mislila da je nemoguće. To je ono što mi je trebalo da mirne duše krenem u IVF - neka unutarnja snaga i vjera u uspjeh, ma koliko šanse izgledale male.
Sve je moguće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma