-
Lukava, baš mi je žao šta ti se dogodilo da dobijete krivi nalaz (spermiogram). Mogu mislit koji je to šok i kako vam je izneredilo život. Još sam se više iznenadila kad sam pročitala da se to dogodilo i Denny (uz sve šta ju je "snašlo", još i to). Da mi se tako nešto desilo sigurno bi i ja poludila. Možda bi i dogovorila sastanak s dr. T., pa popričala s njim o tome, donila mu oba nalaza.
Ipak, ne mogu a da ne rečem koju lipu rić za dr. T. i općenito za doktore na KBC. Možda se to dogodilo zbog preopterećenosti. Bila sam jučer na dogovoru u KBC i tamo je stvarno toliko parova da im ne treba "dovlačit" nove parove krivim dijagnozama. To sigurno ne! I ovako nas je more... I da sad i ja ne dužim s ovom temom, potpisujem ono šta je Lea.st prethodno napisala.
Svim curama, njihovim muževima i našim doktorima (ma gdje bili
) želim puno strpljenja, živaca i sreće. Na koncu, ide ljeto, pa ćemo svi skupa malo predahnut i skupit snagu za nove bitke na jesen!
-
Ma evo nisam željela remetiti nečiji mir niti buditi lažne nade.
Također, nije mi bila namjera nikoga osobno, kao ni ustanovu u kojoj smo radili nalaze blatiti i prozivati,niti podcjenjivati metode no ovo nisu stvari za igru...Doista! Prvenstveno sam to napisala da bih dala informaciju i podjelila iskustvo.
Zašto bi im se potkrale pogreške i to sustavne i s tolikim amplitudama u nalazima,pitam se da li su svjesni posljedica??!
Denny da li je TM još negdje radio spermiogram iza CITA (treći,četvrti put...)? Kakvi su rezul.?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma