Denny, i sama sam htjela nešto takvo napisati, ali kako sam pacijentica Cita mogao se steći pogrešan dojam da njih zbog toga favoriziram, iako je dovoljno tvoje "Ova je metoda neovisna o ljudskom oku i iskustvu osobe koja izrađuje spermiogram", da bi se shvatilo o čemu se radi.
Jedno je sigurno mm više nikad neće raditi spermiogram, nas doc. P. nije htio plašiti ali kad je sve bilo gotovo rekao je da naš stari nalaz glasio na normospermia a po parametrima bilo smo kandidati za ICSI.

Iz svega toga i nakon niza pretraga koje sam radila u svom gradu sigurna sam da svi doc. problem neplodnosti ne shvaćaju ozbiljno, nažalost,
da čak mi je i jedan doc. rekao tamo negdje ne početku borbe s neplodnošću
da bi pojedinima kad bi me uputio na IVF značilo kao da mi je dao uputnicu za plastičnu operaciju. Od tada su se shvaćanja pomalo promijenila, ali to je još daleko od načina na koji neplodnosti pristupaju u Citu, Mariboru, itd.

Nema čaraobnog štapića za vratiti vrijeme, ali ponekad požalim zašto sam uopće išla na ciljane, folikumetrije, sad bih se odmah odlučila za Cito koju inseminaciju ili IVF.

Ovo pišem jer se nadam da čitaju cure iz malih sredina, iz sredina gdje se neplodnošću još pristupa s podsmjehom i neozbiljno, jer ako osjetite i malo nezadovoljstvo zbog načina kako vaši liječnici tretiraju problem pokrenite barku za Split, čitaj Cito, nitko vam ne jamči da će te uspjeti odmah ali dobit će te zaslužen tretman.