Stranica 13 od 20 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ga, novi avatar danas vec se fino vidi,cula i otkucaje srca i suze mi krenuse od radosti Sve proslo super, danas puni 9 nedelja, slijedeci uzv za 5 nedelja...ja ocekivala opet u 12toj nedelji (znate da kazu do 12te nedelje opasnost od pobacaja je veca) al kaze nema potrebe, sve ide kako treba...eh.lakse mi je, sad samo caj od brusnice za ne najbolji nalaz urina, al to je to, nikakve vitamine mi nije propisao ili nesto slicno. Blekonja koliko si ti nedelja ?
    Draga Dina, prošao je najteži trenutak, sad se samo opusti i nema potrebe izlagati se UZV kad je sve uredu, za bakterije uzimaj dovoljno tekućine (brusnica) kako bi češće mokrila i uživaj u trudnoći. Na kraju tvoja bebica me tako podsjeća na onu s Blekonjina avatara, slika govori više od riječi ...zato uživaj....
    i da: zar ne uzimaš folnu, ako uzimaš onda ti za sada drugi vitamini ne trebaju
    Blekonja, ne brini sve će biti uredu,
    ostale cure pozdrav
    Alesandraj, u kojoj si fazi, nema me često na forumu, ali čini mi se da nisam uočila da si u postupku,
    Denny,
    čitam te i znaš da sam sto puta pomislila slično, kakva smo to mi generacija? gdje je pošlo naopako? moja mama i tetke i danas znaju reći da nema neplodnih dana, a gle mene, stvarno nepoznanica....

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Oprostite što se vraćam na ovo, ali moram jer me uistinu zanima, a i dobro je znati ovakve stvari.

Evo ovako:
    Cito koristi kompjuterski sistem obrade sjemena zvan SCA - Sperm Class Analyser koji automatski određuje koncentraciju, pokretljivost i parametre spermija koristeći metodu pokretnih slika (snima ih i onda algoritamski analizira). Ova je metoda neovisna o ljudskom oku i iskustvu osobe koja izrađuje spermiogram.

Manualni način obrade spermija ovisi uvelike o stručnjaku ili stručnjacima koji ga rade, o njihovom oku, procjeni i iskustvu, jer tada oni broje spermije, određuju im brzinu i morfologiju.Kad sam ja radila taj nalaz, kbc ga je radio na ovaj drugi način. Ako sada i oni rade kompjuterski, ispravite me.

Kako god bilo, provedena je usporedba ovih metoda i zaključilo se sljedeće:

- obe metode dobile su slične rezultate u volumenu i morfologiji.
    - jedina veća razlika pokazala se u analizi pokretljivosti spermija, jer kompjuter je određuje automatski, a biolog mora sam, na osnovu iskustva procijeniti koji su spermiji više ili manje brzi.
    - kompjuterska metoda ima prednost u tome što automatski daje puno više parametara spermija (prosječna brzina, pravocrtna brzina, usmjerenost, linearnost, itd.) što bi moglo biti važno za pravilni odabir daljnjeg tijeka lječenja.

I to je to.

Još preporučuju ako je prvi nalaz loš da se obavezno ponovi, ali nikako u razdoblju manjem od četiri tjedna.

ZAKLJUČAK:

I u Cita i na kbc-u bi trebali dobit sličan nalaz. Nikako identičan, ali sličan. Moje razlike u svim parametrima su bile drastično velike, u prekratko vrijeme. Još da napomenem da smo i prije dvi-tri godine radili spermiograme na oba mjesta, i uvik su bili dosta slični. Sve do ovog puta.

I nije mi cilj hvaliti Cito, dapače, eno i Analiza radi spermiogram, i Salus... A što se tiče Maribora, možda oni priznaju samo dobro staro brojenje, a ne vjeruju snimkama i analizi kompjutera - sve je stvar izbora.

Diana, prekrasan ti je avatar!
    Sad čekam Blekonjin.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A možda se čoviku taj dan nije dalo brojat...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo i mene - mm je radio nalaz u Salusu i bio je slican s nalazom iz Sibenske bolnice, a oba nalaza su priznali i u MB...ja cekam m...kasni 4 dana, ali tako je bilo i prosli mjesec..sakupila sve papire, injekcije cekaju, vadila krv zbog trombofilije (nalazi za 2 tjedna) i javim vam prvi ubod..buduce mame, sretno...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    A možda se čoviku taj dan nije dalo brojat...
    Dobra je ova...znaš ko će sve te puste milione izbrojati -

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj lukava prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ici,čitam tvoje iskustvo i poprilično me zbunjuje ovo da u MB nisu priznali nalaz Cito vec KBC...Mi smo čak razm.odnijeti nalaz do dr. na KBC-u skupa s nalazom Cita pa da vidimo što će nam reći,no mislim da bi naravno našao nekakvo LOGIČNO obrazloženje...Hoću reći da bi se dalo diskutirati...Bojim se buditi duhove i zasad sam ostala na Citovim rezultatima,mislim da imaju kvalitetne stručnjake i dijagnostiku...

Nama u Mb nisu baš priznali nalaz iz Cita a iz KBC-a Da(iako je bio lošiji od Cita)
    čak su nam zamrzli sjeme... daj mi ovo pojasni ?!
    Nije mi bila namjera uznemiravati duhove ali ne znam zašto nam nisu baš priznali nalaz iz CIta(on je bio zadnji),I mi smo imali i jedan i drugi nalaz ali ovaj iz Cita dr je samo preletio i rekao da bi volio da oni naprave nalaz,ima još toga ali ne želim javno Malo mi je čudno da su u Mb našli spermija i za zamrznit a ovde nisu!?

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Denny, i sama sam htjela nešto takvo napisati, ali kako sam pacijentica Cita mogao se steći pogrešan dojam da njih zbog toga favoriziram, iako je dovoljno tvoje "Ova je metoda neovisna o ljudskom oku i iskustvu osobe koja izrađuje spermiogram", da bi se shvatilo o čemu se radi.
    Jedno je sigurno mm više nikad neće raditi spermiogram, nas doc. P. nije htio plašiti ali kad je sve bilo gotovo rekao je da naš stari nalaz glasio na normospermia a po parametrima bilo smo kandidati za ICSI.

Iz svega toga i nakon niza pretraga koje sam radila u svom gradu sigurna sam da svi doc. problem neplodnosti ne shvaćaju ozbiljno, nažalost,
    da čak mi je i jedan doc. rekao tamo negdje ne početku borbe s neplodnošću
    da bi pojedinima kad bi me uputio na IVF značilo kao da mi je dao uputnicu za plastičnu operaciju. Od tada su se shvaćanja pomalo promijenila, ali to je još daleko od načina na koji neplodnosti pristupaju u Citu, Mariboru, itd.

Nema čaraobnog štapića za vratiti vrijeme, ali ponekad požalim zašto sam uopće išla na ciljane, folikumetrije, sad bih se odmah odlučila za Cito koju inseminaciju ili IVF.

Ovo pišem jer se nadam da čitaju cure iz malih sredina, iz sredina gdje se neplodnošću još pristupa s podsmjehom i neozbiljno, jer ako osjetite i malo nezadovoljstvo zbog načina kako vaši liječnici tretiraju problem pokrenite barku za Split, čitaj Cito, nitko vam ne jamči da će te uspjeti odmah ali dobit će te zaslužen tretman.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Da zaključimo ovu raspravu; Gdje god se liječili kad uspije ODLIČNO JE!!! A sve ostalo je individulano!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citašice, kad vam zamrzavaju jajne stanice-jel vam zamrznu odma i spermiće ili to nosite tek kad vam odmrznu js? Kako to onda ide, kolko prođe od odmrzavanja d transfera?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nikad nisam imala za zamrznit, ali ne vidim razlog zasto bi zamrzavali i spermu, valjda samo js... vesnare je bila na postupku odmrzavanja pa ce ti ona znati vise

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ... ne vidim razlog zasto bi zamrzavali i spermu, valjda samo js
    potpisujem

Molim neku dobru dušu da me poštedi čitanja puno stranica unazad, i da mi kaže može li se na križinama vadit beta i kad bude nalaz?Za firule, analizu i L.Dukić znam kako funkcioniraju, samo na križinama još nisam bila.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem

Molim neku dobru dušu da me poštedi čitanja puno stranica unazad, i da mi kaže može li se na križinama vadit beta i kad bude nalaz?Za firule, analizu i L.Dukić znam kako funkcioniraju, samo na križinama još nisam bila.
    Neznam draga za tu informaciju ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe da beta bude lijepa brojka.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

prima sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Eto mene cure k vama!
    vi svi idete na SD a ja idem u Split!

da s emalo objanim.
    trebam vašu pomoć.
    Danas sam bila na dogovoru za stimulaciju u 7.mjesecu i sve je po planu, ali trebam obavit 1 ili čak 2 uzv-a u Splitu jer ću bit na godišnjem.
    dakle trebam pregled 21.dc. prije decapeptila i onda 7 dan, jer se zadnji put stvorila cista pa za provjeru.

kakvi su oni na odjelu potpomognute u Splitu, jel mogu samo banit ili da zovem i najavim se?
    DR.B. veli odi dr.Š u Cito, ali nažalost nemam love i ne znam koliko bi me to koštalo, pa bi mi možda i ta info dobro došla ako nije preskupo.

ajde brzo pišite da znam na čemu sam.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

AnneMary ja sam imala tu kombinaciju,išla sam kod dr.Š na folikulometrije a kod dr.B. na IVF.
    Za dr.Š. imam samo riječi hvale kao i sestre koje rade sa njim.Samo zovneš i kažeš šta je na stvari,nema šanse da te odbiju.
    Sada nisam 100 % sigurna ali mislim da sam jedan UZV platila 100 kn,stvarno nije puno a dobiješ punu uslugu.
    Sretno

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    Eto mene cure k vama!

da s emalo objanim.
    trebam vašu pomoć.
    Danas sam bila na dogovoru za stimulaciju u 7.mjesecu i sve je po planu, ali trebam obavit 1 ili čak 2 uzv-a u Splitu jer ću bit na godišnjem.
    dakle trebam pregled 21.dc. prije decapeptila i onda 7 dan, jer se zadnji put stvorila cista pa za provjeru.

kakvi su oni na odjelu potpomognute u Splitu, jel mogu samo banit ili da zovem i najavim se?
    DR.B. veli odi dr.Š u Cito, ali nažalost nemam love i ne znam koliko bi me to koštalo, pa bi mi možda i ta info dobro došla ako nije preskupo.

mislim da dobro kaže H2O, kod njih je na službenom cjeniku folikulometrija navedena 100 kn, . A možeš zvati cito na 021/457800 ili 021/455515 i provjeriti sa sestrom cijene i naručiti se.
    KBC Firule bi ti možda i izašli u susret, ali njih je malo, a gužva velika pa su stalno neki zastoji. Njih možeš zvati na 551422. Često se niko ne javlja jer ne stignu, treba biti uporan...
    Posljednje uređivanje od prima : 15.06.2010. at 13:56

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma ja bih došla tamo i čekala od jutra do mraka ako triba samo da me netko pogleda!
    to traje punu jednu minutu, mislim pregled, pa neće valjda oko toga pravit probleme.
    a pošto me košta sami put do Splita jer šta veli crvenkapica i ja sam nekih 70-ak km daleko, pa bih probala bez plaćanja.
    Hvala na telefonskim brojevima!

mislim da neću imat net pa javim 12.07.kako sam prošla kad se vratim (ako ne svratim do frendice u Splitu na jedno surfanje).

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Eto mene cure k vama!

da s emalo objanim.
    trebam vašu pomoć.

Ako nema Budimira ja bih na tvom mistu išla kod Šparca definitivno, nemoj banit na Firule da te bilo ko pregleda jer tamo ima svakakvih idiota. Nije preskupo, 100kn je folikulometrija. Ako ti treba smještaj u Splitu možeš kod mene, imamo dovoljno mjesta za tebe i muža, i nećeš bit prva forumašica koju bih primila)) Pitaj Budimira da ti da broj mobitela ako već nije, na telefon se skoro nikad niko ne javlja...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam isto za Sparca...zaista je super. Sretno

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Umalo zaboravih..krecem od sutra s pikanjem

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Slažem se s curama - Šparac ili Budimir (ako ga uhvatiš).

aleksandraj jupiiii za start!
    Sretno!!!

Joooj, jaaa biii u postupaaaak!
    Ne mogu i ne mogu više čekat... imam feeling da starim!

Cure sretno svima, u kojoj god fazi bile!
    Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak....
    Kinki baš lipo za smještaj, svaka čast!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s curama - Šparac ili Budimir (ako ga uhvatiš).

aleksandraj jupiiii za start!
    Sretno!!!

Joooj, jaaa biii u postupaaaak!
    Ne mogu i ne mogu više čekat... imam feeling da starim!

Cure sretno svima, u kojoj god fazi bile!
    Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak....
    Kinki baš lipo za smještaj, svaka čast!

evo moram potpisat našu Denny u ama baš svemu cmoooook svima

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ajmo sad ovako :
    Tko je Budimir?
    pretpostavljam MPO-vac iz Splita.
    drugo dajte broj tel da ga nazovem i pitam, trebala bih 02.07 na uzv.
    Posljednje uređivanje od AnneMary : 15.06.2010. at 23:27

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

AnneMaary, Budimir je doktor na KBC Split. Broj telefona sestre Zdenke je 551-422. Zovi dok ti se netko ne javi. Samo je jedna sestra, a radi sve, pa često nije blizu telefona. Moraš ih nazvat, jer nisam sigurna kad kreću s godišnjim odmorima. Mislim da 7 i 8 mjesec neće ni radit umjetne. Da ja ne bi širila krive informacije, najbolje je nazvat i pitat. Inače, dr. Budimir ima ambulantu četvrtkom i to je u pravilu najbolji dan za doći do njega prvi put. Moram priznati da nisam najbolje razumila tvoje planove (KBC - Cito), ali je možda samo kasna ura, a ja umorna, ili još nisam čula za tu kombinaciju pa ne povezujem.
    Umjetne na KBC-u rade samo dr. Budimir i doktorica Šunj, pa mislim da ti nitko drugi niti ne bi napravio UZV...

Pozdrav svim curama. Samo da prijavim, ja sam u postupku, u KBC. Prošla sam one živčane klomifene i sad sam na gonalima.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala cue hvačlla...blekonja jedva cekamo novi avatar da vidimo kako malisa raste...natice i ostale drage, sretno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala vam cure moje ja pritajeno čituckam, nemam šta pametno napisati i čekam petak...sreća da je pregled ujutro

vas sve i pozdravljam sve curke koje su u postupku (i ostale naravno) i želim vam svu sreću ovog svijeta!!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 16.06.2010. at 17:41

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Natica prvotno napisa Vidi poruku
    AnneMaary, Budimir je doktor na KBC Split. Broj telefona sestre Zdenke je 551-422. Zovi dok ti se netko ne javi. Samo je jedna sestra, a radi sve, pa često nije blizu telefona. Moraš ih nazvat, jer nisam sigurna kad kreću s godišnjim odmorima. Mislim da 7 i 8 mjesec neće ni radit umjetne. Da ja ne bi širila krive informacije, najbolje je nazvat i pitat. Inače, dr. Budimir ima ambulantu četvrtkom i to je u pravilu najbolji dan za doći do njega prvi put. Moram priznati da nisam najbolje razumila tvoje planove (KBC - Cito), ali je možda samo kasna ura, a ja umorna, ili još nisam čula za tu kombinaciju pa ne povezujem.
    Umjetne na KBC-u rade samo dr. Budimir i doktorica Šunj, pa mislim da ti nitko drugi niti ne bi napravio UZV...

Pozdrav svim curama. Samo da prijavim, ja sam u postupku, u KBC. Prošla sam one živčane klomifene i sad sam na gonalima.
    hvala!
    ma ja samo trebam jedan uzv da vidim da nema ciste i da krenem sa ljekovima dok sam na moru, a onda nastavljam na SD.
    a dr. i cure vele da idem u cito, što još nisam isključila.

pozz!
    Posljednje uređivanje od AnneMary : 16.06.2010. at 19:41

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Denny.
    [B
    prvotno napisa
    Kinki[/B] baš lipo za smještaj, svaka čast!
    Ma nema lipšeg osjećaja nego pomoć suborki) SVE STE POZVANE!!!! U ovih 6 godina mi se izrodilo toliko pravih i dubokih prijateljstava da mi se ponekad čini da ta moja neplodnost ima puno smisla....Da san odma zatrudnila nikad ne bih upoznala neke od sadašnjih najboljih priji....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajmo sad ovako :
    Tko je Budimir?
    pretpostavljam MPO-vac iz Splita.
    drugo dajte broj tel da ga nazovem i pitam, trebala bih 02.07 na uzv.

Ma čekaj-pa di si ti upostupku? Valjda sam te krivo shvatila, očito nisi kod Budimira? Tebi samo treba jedan uzv? Definitivno ajde na CITO. Nazovi i naruči se za taj dan, 100 kuna ti je uzv za one koji su negdi drugo u postupku.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala!
    ma ja samo trebam jedan uzv da vidim da nema ciste i da krenem sa ljekovima dok sam na moru, a onda nastavljam na SD.
    a dr. i cure vele da idem u cito, što još nisam isključila.

pozz!

Idi na CITO, neće te ni primit na firule bez uputnice. ilo ko ti može utvrdit dal imaš cistu ili ne. Ako ideš na CITO naglasi da si u postupku na SD, manje će ti naplatit.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

AnneMary Budimir te neće primit bez uputnice od socijalne ginekologice,a folikulometrija skupa sa UZV je u Cito meni bila 300kn u 1mj,bude 100kn kada dolaziš par dana za redom folikulometriju radit,pa je 100kn svaki put,inače prvi put 300kn

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj KLARA30 prvotno napisa Vidi poruku
    AnneMary Budimir te neće primit bez uputnice od socijalne ginekologice,a folikulometrija skupa sa UZV je u Cito meni bila 300kn u 1mj,bude 100kn kada dolaziš par dana za redom folikulometriju radit,pa je 100kn svaki put,inače prvi put 300kn
    cure imam ja već uputnicu, to nije problem.
    i mislim da nema razloga d ame ne primi, jer ako vi dolazite u Zg, mogu i ja U St.
    mislim u čemu je razlika?
    zato vjerujem da neće bit nikakvih problema!

samo ću moć usporedit uvjete rada u Splitu, pa će bit jedan osvrt kako mi je bilo.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dobro jutro curke!
    Kako podnosite vrućine?
    Vidim da je ovdje počela akcija, pa da malo zavibram...

blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji uzv i da sve prođe dobro
    aleksandraj, issa, natice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno bockanje! Sretno cure i da ovaj put bude BINGO!
    goa, diana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pomazite trbuščiće i za mene!
    Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ znaš sve šta ti želim.
    Klara30, dobro nam došla!

Poljubac veeliki svima, držite se! I sretno svima koji love doktore po bolnicama, ja sam neki dan lovila zubara, okulista, ginekologa... I uspila sam na kraju, ali su bili toliko čangrizavi da je to čudo bilo. Jedan je čak reka kad sam ušla "daj pričekaj, idem popit kavu, ispalit ću od vrućine!" Valjda bi i oni malo na godišnji.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

AnneMary ma primit će te sigurno, ali raspitaj se radi godišnjih, da ne bi bilo iznenađenja.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pozzzz cure .....kako ste? vruce li je.....
    ja brojim sitno do svoje bete ili testa prije ....
    .
    blekonja sretno~~~~~~~~
    hrabrice koje se same bockaju sretno , najbolje je sam ....
    trudnice uzivajte i za nas koje jedva cekamo biti T.
    pinky ~~~~~~~~

svima ostalim veliki pozzzz

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj crvenkapice, kako sam tebe zaboravila?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu do neba!!!

bubi33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam nova na forumu, ali citam vas vec neko vrijeme.
    Saljem puno~~~~~~~~~~~ svima, za sto god treba!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

denny

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, znate li je li krenulo u Cita preko uputnice??? Navodno se od 1.6.više ne plaća.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma da???

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo izvjesca...bila na fnoj kavici sa Irenom i nasom prekrasnom trudnicom . Divili smo se slikama bebaca i Blekonja, mijenjaj avatar. Sada imas vlastitog andjelka..meni nakon 8 menopura u dva dana dva folikula (16,5 mm i 14 mm), end 8,9 mm i mozda sutra vec stoperica nakon samo tri dana stimulacje.Jajnici izgleda poludjeli...u MB sam piknula 44 injekcije za samo jedan folikul vise..pusa i svima vibrice

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj kako mi je ža šta nisam mogla doći, morala s MM naručivat pituru i obavljat još neke stvari... A tako bi rado zagrlila našu trudnicu!
    Ali nema veze, ova je prošla bez mene, sljedeća neće, obećavam!
    Aleksandraj bravo za folikule i sretno!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo da se i ja javim s malim zakašnjenjem....ne zamjerite mi..... eto kao što znate danas smo 12+1 i bio je uzv sve izgleda super vidili smo našeg bebača, veliki smo oko 5,5 cm (otprilike jer je bebica bila savijena) srčeko nam kuca, imamo ručice i nožice s kojima smo trzali i malo mahnuli mami i tati, snimili glavicu, nuhalni nabor, bedrenu kost vidjeli i malo pupčane vrpce uglavnom sve super ja sam se konačno malo primirila i mislim da ću od sad lakše disati eto to je kratak izvještaj umorna sam ko pas mislim da ću leći iz ovih stopa......

e i da pozdrav mojim kavica-kolegicama i ostalim curama koje nam se nisu mogle pridružiti, nadam se skorašnoj kavici i u većem broju!!!!

ide novi avatar siguno, ali trebam mm uvatit da se pozabavi time!!!
    poljubac svima

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bubi 33 dobro došla i što prije otišla na trudnički podforum

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja čekam rezultate inseminacije,za 11 dana vadim betu.
    Sretno svim trudilicama!!!
    Inseminaciju mi radio Budimir,zakon je! I Tandara i Zdenka,jako pažljivi i obzirni. Za CITO i Poljaka nemam riječi hvale.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

blekonja, to su predivne vijesti ...sva sam se najezila , istopila

bubi33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Blekonja, hvala i superrrrrr za vasu mrvicu

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Danas sam malo dežurna, i imam vremena javiti se
    prethodnih dana pratili su ne obiteljski zdravstveni problemi (srčeko, visoki tlakovi) ali je sve prošlo uredu pa mogu malo odahnuti,
    Na početku dobrodošlica Bubi 33, draga nadam se da ćeš se u našem društvu ugodno osjećati, ali isto tako ti želim da što prije ostvariš trudnoću,
    Blekonjice, užitak je čitati ti se sada možeš odahnuti krizno razdoblje je iza tebe, opustiti se i uživaj u trudnoći, za bebicu
    Aleksandraj, malo kasnim pa ti želim sretno završno pikanje, pratila sam te ali ne stigoh pisati no mislila sam na tebe jer smo nekako zajedno trebale biti u postupku da nije mog prolaktina, što reći na stimulaciju??' možda je i tako bolje u svakom slučaju manje si izložena hormonima a reakcija je bolja,
    opustiti se u dobrim si rukama (bdw je li gužva na Citu),
    Crvenkapice, nekako vjerujem da si ti već trudnica, imala si prvi simptom (implatacijsko krvarenje) pa mogu za tebe već malo,
    Denny, zajedno smo u srpnju, kupanje, sunčanje i boc boc (postupak),
    ostale cure Punky, Natice,Issa, uživajte u vikendu

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Blekonja pusa za bebicu!!!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo danas bila ponovo...od dva gfolikula jedan steka, drugi raste ali dr.p. je skeptican jer kaze nikada nije imao punkciju 7. dan pa su upitne js...smatra da ubuduce bolje idema na prirodnjake jer ocito stimulacije ne daju rezultate...ja ne gubim nadu te sam rekla da je meni 1 dobar embrj cilj, javim vam u pon...sretno osztalim trudilicama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •