Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dobro jutro svima !
    Diana,baš lipe novosti, kao i Matto, pitala se di si nam! A vezano uz amniocentezu- ja sam je odbila, nju i sve testove, i od tog dana sam mirno spavala! Toliko me to psihički opterećivalo da sam čak i sanjala loše nalaze. Nije zapravo fer, prijeđemo težak put do željene trudnoće i onda se još ne možeš opustiti, prvo strahuješ od spontanog, pa je li sve u redu..grozno! A godine su uvijek rizični faktor, ja sam se ipak vadila na to da je muž mlađi, pa valjda i njegove nečemu pridonose!
    Ukratko, moraš sama odlučiti šta želiš, a iskustava imaš brdo kad ukucaš u pretražnik. Sretno i btw. i kod nas je bebonja !
    Issa, super beta,a koliko ih je, javi kad saznaš, jedva čekamo, moja beta 16. dan bila još divovskija, a nosim jedno mladunče, sve je to individualno!!
    Matto,obožavam tvoj optimizam, ma kakva sunčanica, reče naš dr. Klik da fatalistički pristup (sve će biti kako triba ) nije uopće loš, zato i ja vjerujem u tvoj opis!!
    Gugi, šta reći osim- uživaj u majčinstvu! Bit će se mala Gugica već i brčka lagano..
    Vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
    I pozdrav svim ostalima, ovaj put neistaknutima!!
    Posljednje uređivanje od goa : 14.07.2010. at 09:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •