Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Adikica prvotno napisa Vidi poruku
    Preostale četri jajne stanice nisu bile dobre i nisu ni zamrzavane sada recimo da sam ih zamrzla postupak bez lijekova bi koštao 9.000.kn.
    Ne, odmrzavanje i vraćanje odmrznutih oocita košta 4000 kn.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Deny krivo sam se izrazila mislila sam sa zamrzavanjem cijeli postupak košta 9.000.kn odnosno tada je koštao.
    Ja se ispričavam možda sam dosadila sa pitanjima ali samo još jedno pitanje i neću o ovome više jer mi nabija još veću nervozu.
    Bubi33 sada sam vidjela cijenik od cita i cijene postupaka ivf/icsi 10.000,00kn.
    Ali tamo piše još dodatno embriotransfer blastociste 1000,00kn.Onda mi se ovo čini da je 11.000,00kn .Jesi ti njih pitala da je postupak ivf/icsi 9000+1000 kn pa misliš da nije poskupio.
    Pozdrav cure šta bih ja bez vas.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I da, s tim cijenama mi više ništa nije jasno...

Joj cure, duša me boli kad vidim koliko se mučimo, ljudi rade, dižu kredite, ma živjeli bi na kruhu i vodi za taj mali smotuljak... Jer jednom kad dođe, sve se to zaboravi, svaka kuna, sva odricanja, sve suze...
    Ma daj Bože da nam svima uspije što prije, pa da dogodine radimo za kolica, krevetiće i najlipšu robicu za naše najslađe razmažence...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Deny znam šta pričaš sve novce ostavljam za postupak samo što ja i muž vraćamo još i stambeni kredit od roditelja nemamo pomoći jer i oni trebaju ma bože sačuvaj samo da nas dragi bog nagradi za ono kroz šta prolazimo ponekad osjetim da sam na rubu sloma od računanja i brojanja svake kune gdje ode.
    Bubi 33 molim za odgovor na gornji upit ako znaš.
    Jer ja sam platila prošli postupak 6.000,00kn za vraćanje blastica , a ako je prirodni 5.000 kn icsi šta je onda ono 1000 zbog čega ja plati 6000 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •