Stranica 19 od 20 PrviPrvi ... 917181920 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

vesnare sretno draga!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad tek stigla iz ST pa da javim: moja beta je 428 (14.dnt 5.d.)
    30.07. - 1. UZV

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Sad tek stigla iz ST pa da javim: moja beta je 428 (14.dnt 5.d.)
    30.07. - 1. UZV
    E, ovo sam čekala danas , napokon, napokon, pratim te od proljeća, ulipšala si mi ovi vrući dan, trudnice !!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    E, ovo sam čekala danas , napokon, napokon, pratim te od proljeća, ulipšala si mi ovi vrući dan, trudnice !!!!
    ajme i meni si uljepšala dan, tako mi je drago čestitam od srca!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

JUUUHUUU--HUUUUU!!!

Čestitam od srca trudnice!

Stiže braco - seka! Jupiii!!!!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala cure - da nadodam -dr. P. veli da je u ovoj turi bilo 10 cura i 8 je trudno (uključujući mene).
    Želim i vama Denny i Blekonja da upadnete u pozitivan niz!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala cure - da nadodam -dr. P. veli da je u ovoj turi bilo 10 cura i 8 je trudno (uključujući mene).

ohohohoho počela je već trudnička zbunjenost.......hvala ti draga na lijepim željama, ali ja već upala evo u 17 tjedan

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    ohohohoho počela je već trudnička zbunjenost.......hvala ti draga na lijepim željama, ali ja već upala evo u 17 tjedan
    vidi se da nisam sva svoja

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    JUUUHUUU--HUUUUU!!!

Čestitam od srca trudnice!

Stiže braco - seka! Jupiii!!!!

bubi33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vesnare, iskrene cestitke!!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

CESTITAM OD SRCA VESNARE !!!!

dobro njima na CITU ide,, ma pravi su majstori ))))

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dr. P. veli da je u ovoj turi bilo 10 cura i 8 je trudno (uključujući mene).
    Zar opet??

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

To več graniči sa znanstvenom fantastikom... ali evo, stalno nam stižu novi plusići iz Cita, stvarno non-stop čujem da je netko tamo ostao trudan - ili na forumu, ili u "stvarnom životu"!
    Ja znam za dvi sigurne koje će bit u devetom - ja i matto! Haha... a šta ću, moram malo... Pa pored ovolike uspješnosti, možemo odma ić birat kolica!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vesnare, čestitke od srca!!!!!!! Super, super.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Iskrene čestitke Vesnare .tek sam sada vidjela poruku čim sam došla na posao otvorila sam forum odmah si mi uljepšala dan .

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cestitam draga!!! uzv na moj rođendan

na mom zadnjem ivf-u bilo je 15 cura, 12 ih je ostalo trudno. dobro im ide
    ja se kupam i uzivam i stvarno vrlo rijetko svraćam na forum, ali tebe sam morala poćiriti

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinky od srca ti želim da do idućeg rođendana dočekaš svoj smotuljak i da idući put budeš u pozitivnom nizu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Halo cure gdje ste nema nikoga kao da je sve zamrlo.Vesnare šta ima s tobom kako si?

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma kakvi zamrlo?
    Eno Decapeptyli se hlade u frižideru, Yasmin kraj mene na radnom stolu stoji već danima, samo čekam vješticu da dođe, pa da iskusim sve ćari anti-baby pilula i IVF bockalica. Nadam se da neću postat luda i ćangrizava, jer muž kaže da i ovako jedva sa mnom izlazi na kraj. Jadan! A kad bi zna što li ga tek čeka, odma bi odselio svojoj mami mjesec dana... Ahh... sve su to ćari zajedničkog života i one slavne "u dobru i u zlu"...
    Posljednje uređivanje od Denny : 27.07.2010. at 13:30

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ma kakvi zamrlo?
    Eno Decapeptyli se hlade u frižideru, Yasmin kraj mene na radnom stolu stoji već danima, samo čekam vješticu da dođe, pa da iskusim sve ćari anti-baby pilula i IVF bockalica. Nadam se da neću postat luda i ćangrizava, jer muž kaže da i ovako jedva sa mnom izlazi na kraj. Jadan! A kad bi zna što li ga tek čeka, odma bi odselio svojoj mami mjesec dana... Ahh... sve su to ćari zajedničkog života i one slavne "u dobru i u zlu"...
    Ma Deny vidjećeš kako će to sve ići glatko ,tebi se sada čini kao da si na osuđeničkoj klupi i čekaš presudu sve će ići svojim tokom samo radi šta moraš i nastavi živjeti normalno koliko možeš i biti će sve super .A majke ti muževi neka trpe ta to im je jedini posa u cilom ovom postupku koji se vrti samo oko nas, jedino što moraju uraditi d....u i to je to .Od srca ti želim da uspiješ

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo, ja ću poželiti svu moguću sriću našoj Vesnare danas na 1.UZV-u , i neće me biti 20 dana, odoh na zasluženi odmor. Dok se vratim, Denny i Matto će već navelike biti u pogonu i očekujem puuuno lipih vijesti,naravno, i od ostalih cura koje trenutno pauziraju, a tako i triba, lito je, brčkanje i opuštanje i ništa više!
    Blekonja,guštaj u trudnoći, meni je, evo, 5. misec bio najlipši, mogla bih vječno biti trudna , nadam se istom osjećaju i u šestom!
    Bebač lupa unutra da vas pozdravim i nas dvoje vam želimo da sve što prije iskusite ovaj osjećaj !!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

goa draga imaš pp

ajme draga bravo baš si zaslužila g.o. a kada se vratiš nadam se da ćemo organizirati jednu skupnu kavicu da se konačno upoznamo!!!
    potpisujem za našu denny i matto očekujem i ja puuuuuuno lipih vijesti uskoro!!!!

šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vesnare našoj za uzv
    i naravno puno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

S ponosom javljam da je sinoć pao prvi Yasmin!

Od danas službeno u postupku!

Čemu se nadam? Samo jednome - da ću ostat vedra i optimistična do kraja, bez obzira kakvi problemi nam se nađu na putu. Netko će nam pokušati pomoći, i možda nas učiniti roditeljima. Možda...
    Prvi put u životu ću biti trudna - makar dan, sat... makar i minutu... neka bude kako mora biti,
    minus ili plus, svejedno... želim pokušati, želim doživjeti taj osjećaj stvaranja novog života -
    po prvi put mog i njegovog.

vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi uzv!
    blekonja, goa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše bebice.

I naravno da će past zajednička kavica, već joj se veselim!
    Posljednje uređivanje od BHany : 30.07.2010. at 12:15

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

malo sam fulala zadnju rečenicu, ali to je u biti to.

bubi33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Denny,sretno draga ~~~~~~~~~!!!!!!!

Vesnare, za prvi UZV ~~~~~~~~!!!!!!!!

Ostalim curama puno pozdrava i ~~~~~~~~ za sto god im treba!!!!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj bubi33 prvotno napisa Vidi poruku
    Denny,sretno draga ~~~~~~~~~!!!!!!!

Vesnare, za prvi UZV ~~~~~~~~!!!!!!!!

Ostalim curama puno pozdrava i ~~~~~~~~ za sto god im treba!!!!
    X

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

goa draga imaš pp
    Imaš i ti podugačak , a za kavicu sam rado, vraćam se na posal 20., a 25. mi uzv i tako, možda i organiziramo nešto!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure koje su mislile na mene - hvala puno. Srce ste.
    Ja nisam zadovoljno i krivo mi što sam danas išla na UZV. 5+0 pokazuje UZV a tako i je po ZM, ali nije po punkciji. Za sada se vidi samo gestacijska vrećica 7 mm, ali ne i plod. Ponovo strahujem od blighted ovuma. Imam i hematom 10x10, no doc veli da ne ugrožava trudnoću. A tu je i hiperstimulacija u vidu uvećanih jajnih, no nemam tekućine u douglasu što je dobro.
    Novi UZV za 14 dana.

Denny držim fige da prvi IVF bude i zadnji, odnosno da donese veeeeeeeeeeliki plus!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo malo vibrica da se plod ipak pojavi.
    Zato smo mi tu da vibramo i vibramo, i vjerujemo do zadnjega da će sve izaći na dobro.
    Puno puta su se vibrice pokazale čarobnima, neka nam i sad donesu malo čudo. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Joj vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo malo vibrica da se plod ipak pojavi.
    Zato smo mi tu da vibramo i vibramo, i vjerujemo do zadnjega da će sve izaći na dobro.
    Puno puta su se vibrice pokazale čarobnima, neka nam i sad donesu malo čudo. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok.

potpuno potpisujem i dodajem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ možda je stvarno malo prerano!!!

a kod koga si na uzv za 14 dana??

bubi33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vesnare, evo čarobnih vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da je danas bilo prerano i da se plod pojavi!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpuno potpisujem i dodajem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ možda je stvarno malo prerano!!!

a kod koga si na uzv za 14 dana??
    Dakle, kod istog doca sam na UZV - ordinacija dr. Bušića u Splitu - dr. Markovina. Tu sam preko HZZO. Dr. P. je od 01.08. na GO... U ovoj ordinaciji sam vodila i prvu trudnoću i vidjela prve otkucaje srca mog A. (tada je radio samo dr. Bušić, koji je također sada na GO), a i vidjeli su mi blighted ovum kad je bio. Dakle, potpuno povjerenje.

Jučer mi je bilo 5+2 po ZM, a čitam na netu da bi se oko 5+5 trebalo vidjeti. Držite mi fige.
    Treba sad preživjeti 14 dana. Uh...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma mislila sam da si CITA bila, pa pitam tko će ti biti za 14 dana jer mislim da su i dr. P. i dr. Š. na GO od 01.08., a ja 24. imam pregled navodno će moj dr. do tad doći s godišnjeg!!!

draga želim ti svu sreću za 14 dana i da ugledaš malo srculence!!!!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 31.07.2010. at 10:54

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vesnare, ja mislim da ovaj put nije najgore. Ja sam isto s prvom trudnocom imala bo i mislim da bi, da nesto nije ok, vec pocela krvariti..u suprotnom mislim da trudnoca uredno napreduje~~~~~~~~~~~~~~~~~ rano je i nista drugo.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure koje su mislile na mene - hvala puno. Srce ste.
    Ja nisam zadovoljno i krivo mi što sam danas išla na UZV. 5+0 pokazuje UZV a tako i je po ZM, ali nije po punkciji. Za sada se vidi samo gestacijska vrećica 7 mm, ali ne i plod. Ponovo strahujem od blighted ovuma. Imam i hematom 10x10, no doc veli da ne ugrožava trudnoću. A tu je i hiperstimulacija u vidu uvećanih jajnih, no nemam tekućine u douglasu što je dobro.
    Novi UZV za 14 dana.

Denny držim fige da prvi IVF bude i zadnji, odnosno da donese veeeeeeeeeeliki plus!
    Samo se ti opusti draga moja mislim da je još rano za srčeko mi smo svoje prvi put a UZV čuli sa 6+5 a kažu da se kosdd nekih čiuje i kasnije. Zato se ne brini, opusti se i brzo će proći 14 dana i tada ćeš ti nama čuti najljepši zvuk na cijeloj zemaljskoj kugli. Pusica za tebe i za malog Antu.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Blekonja, ne dođe li dr. Š. do 24.8. morat ćeš samnom u dr. P. hehe...
    A šalim se, izgleda da će 23.8. - 27.8. bit udarni tjedan, nadam se da će naši doktori dobro napunit baterije!
    Sretno curice, jedva čekam nove akcije!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a 23.8 se vracaju sa GO. ...ja sam 25.8 narucena jedva cekam.....
    vesnare ~~~~~~~~~~~~~~da sve bude dobro.....vjerujem ti da ces izludit ovih 14 dana...ali misli pozitivno...drzim fige.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vesnare želim ti svu sreću misli pozitivno i biti će sve to uredu.
    Cure ako nije problem da mi detaljnije objasnite kada su u poliklinici cito doktori na godišnjem .Jesu sestre na odmoru može li se naručiti jer i ja bi se sada naručila na pregled.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dr. Poljak i Šparac su na godišnjem do 23.8. Sada radi dr. Aračić i to samo kroz jutro.
    Slobodno zovi bilo koje jutro i naruči se za kad se dr. vrate.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala Deny na odgovoru.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Draga Denny, zovem Cito, nitko se ne javlja. Znaš da mi je važno da ih dobijem pa malo paničarim Je l onda trebam zvati samo Ordinaciju 2, ili da oba broja naizmjence zovem. Tebi jedna velika i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Jelena : 02.08.2010. at 09:07

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jesam

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da, ako vam se ne javljaju, zovite oba broja, ordinaciju 1 i 2.
    Jelena, pusa!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo cure moje ja vam pišem po prvi puta, iako se "šuljam" po forumu već izvjesno vrijeme. Ukratko: imam zakazano kod CIT-a početkom 9. mjeseca stimulirani pokušaj, ali do tada moram pribaviti nalaze cervikalnih briseva, pravno i psihološko savjetovanje i za to imam kontakte, ali me najviše zanima gdje napraviti pretrage na HIV, hepatitis... i ako netko ima kontakt za naručiti se. Pogotovo je teško sada kada su svi na godišnjim odmorima, a ja moram imati nalaze do 23.08. ako želim ići u zakazanom ciklusu (a užasno puno želim). Nisam iz Splita pa sve moram unaprijed dogovoriti i na poslu.
    Unaprijed hvala svima!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hiv i hepatitis ti se rade na nacin da uzmes uputnicu u svog socijalnog ginekologa i s njom odes na labaratorij za transfuziju na križinama ( kad dođeš na križine, prvi ulaz u zgradi livo, mislim da je 2. kat u pitanju). počinju vaditi krv u 8. ali preporučam da budeš tamo bar oko 7.30 jer uvik bude velika gužva. ali žene su prilično brze, pa se u pravilu ne čeka puno. nalazi su gotovi za par dana.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala Pinky na brzom odgovoru.
    Zanima me još za koliko nalaz bude gotov i može li uputnicu dati liječnik opće prakse, jer je moj socijalni ginekolog na godišnjem "do daljnjega", a meni se užasno žuri radi termina?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

moze ovdje jedno pitanje?? dali ja, za slij. postupak ,moram ponovo vaditi hiv, hepatitis,rh? i potvrde od pravnika i psihologa?? sve to imam od prije....hvala...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A evo i dobra alternativa za tebe i sve kojima bude trebalo (koju je svojedobno otkrila bublica3 i hvala joj do neba na tome):
    dakle za HIV1, HIV2, hepatitis B i C, te VDRL - otiđi na Hrvatski zavod za javno zdravstvo (Higijenski zavod, Split, adresa: Vukovarska 46, tel: 021 - 401 111) kroz jutro, između 8 i 12 sati kad hoćeš, ponesi uputnicu svog ginekologa na kojoj piše HZJZ (Hrvatski zavod za javno zdravstvo) i svi gore navedeni markeri - bocnu te samo jednom za to sve, ne čekaš ni sekunde red i gotova si za pet minuta. Nalazi su za otprilike desetak dana. Što se tiće godišnjih, nazovi kroz jutro na ovaj gore broj pa obavezno pitaj kako rade ovih dana.
    Ako ti treba i krvna grupa, možda ti je zgodnije otići na križine i izvadit sve tamo, ali meni nije trebala, pa smo se doslovno spasili ja i muž od gužvi i čekanja cilo jutro, obavili sve u pet minuta i lipo otišli na kavicu.

I da, WELCOME TO THE CLUB! I želim ti da što prije izađeš iz njega i uđeš u klub trudnica!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    moze ovdje jedno pitanje?? dali ja, za slij. postupak ,moram ponovo vaditi hiv, hepatitis,rh? i potvrde od pravnika i psihologa?? sve to imam od prije....hvala...
    Pravnik i psiholog ti ne trebaju sigurno, a za ovo ostalo ćeš morat pitat doktora. Meni je rh važila od operacije u trećem mjesecu, ali svejedno će ti oni na dogovoru reć šta trebaš vadit ponovo. Možda ništa, možda nešto novo, Bog zna, svakako ponesi sve nalaze koje imaš da dr. vidi.
    Posljednje uređivanje od Denny : 02.08.2010. at 17:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •