-
Prestala sam koristiti jastučiće opčenito, sad ih više ne nosim ni vanka, nego se trudim doć doma u roku od 2-3 sata, onda izbjegnem spontano curenje.
Prskanje lagano ignoriram, važnije mi je da se on odmori od tog silnog mljeka...ali me strah da mi se sise ne isprazne, jer evo, kad on posiše 1 sisu za redom 2 puta (svaku sisu davam 2 podoja zaredom da dobije i onog masnijeg mljeka) sisa mi ostane tako mlohava to je za nevjerovat! Kao da je potpuno prazna! Jel moguče da ostanem bez mljeka ako sad imam toliko? Želja nam je bar 14-16 mjeseci dojenja, možda sam preambiciozna...
Skužila sam da je užasno nervozan za vrijeme nekih podoja, moguće da je od tog prskanja? Također opet su mu se javili popodnevni grčevi, jadnička jako muće plinovi, masiramo ga pa prdi po 15 minuta, onda se malo smiri, ali to popodnevno kenkanje i plakanje zna trajat i po sat-dva. I vagali smo ga danas, i u 2 tjedna je dobio samo 300 grama, sad je na 5360 kg. Jel to loše? Što da radim? Davali smo mu te kapi Bio Gaia kao da mu pomogne s grčevima, ne znam jesu mu one mogle nešto uzrokovati? Dal da provamo sa komoračem?
Znam nabacala sam post, al držim Špireka u ruci, pa mi nije lako tipkat 
Hvala cure
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma