hm, pa trebao bi on doci do masnoga i u prvom podoju. moja sisa svaka dva sata, ali ih mijenjam iako isto jako brzo pojede i vrlo hlapljivo. a moje sise su prek dana vecinu vremena mekane, samo po noci se znaju onako prepuniti i biti tvrde. no ona uredno dobija na kilazi, uredno kaka i pisa pa se ne brinem.
kaj se tice grceva i prdeca, jesi probala pilates loptu (primis ga u ruke i lagano skaces gore dolje)? moju samo to relativno brzo umiri. a za prdece joj pase da joj se noge lagano stisnu uz busu, drze par sekundi pa ispruze na par sekundi, pa opet stisnu...i tak dok ima zivaca. u jednom trenu sam joj davala caj od komoraca, ali bazicno nije pomagao, osim kaj sam ju maltretirala uvaljujuci joj ga sa zlicicama. skuzila sam da nema ni tolko veze s hranom, jednostavno probavnom sustavu treba vremena, a u meduvremenu naci nacin da se umiri plac i to je to. jucer sam primjerice jela samo juhu pa je prdila cijelu noc, tri puta sam je presvlacila i nunala na lopti. ali srecom takve noci su sve rijede i rijede....