Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Prehlada kod bebe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne znam ,nešto mi "zvoni" da kod tako male djece uslijed ogromne količine sekreta u dišnim putovima lako dođe do bakterijske upale. Ipak vi odite ujutro u vinogradsku...Ali bojati se nemoj, pa neće se ništa dogoditi u dan-dva.
    Kod nas je na kraju bio težak bronhitis, nije bila upala pluća u što je dr. sumnjala. Otišlo nakon tri dana antibiotika.
    Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 27.03.2010. at 23:54

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a to sigurno, zato me i frka. ne znam ni sama, ona je definitivno bolje, vise joj ni nosic ne curi ( bilo je prozirno ), nego samo taj kasalj i danas je uho " procurilo ", al ni ne place, dobro je raspolozena... uf... a ja bas nisam za antibiotike ak nije potrebno, leukociti su normalni, a i mala mi je za te kemije, jos kad se i gljive nakaleme nakon njih.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

spava pored mene u krevetu pa mi je stalno na oku... a iskreno se nadam da ce brzo proc, jos mi je veci šok zato kaj maleni zbilja nikad ( do sad kad je s 2,2 god zavrsio na antibiotiku i zarazio i nas dvije ) nije nikad bio bolestan, a ona tak malena pa ju taj kasalj zeza, zakaslje mozda 10 puta dnevno, ak i tolko, al stvarno ruzno zvuci, ko onaj kod pusaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •