Citiraj mihim prvotno napisa Vidi poruku
ma je pregledala ju, napisala sam kaj mi je rekla, vadile i krv, leukociti ok, sve ok, samo kao malo jaca prehlada. je, doji, al kad ona hoce, a ne kad ja hocu, a ostalo nis jos ne dobiva , ni vodu, al nije dehidrirana sigurno. a, nis, svejedno ti hvala, i meni je problem kaj je tak mala pa stvarno nemam pojma.
ne nisam mislila zbog dehidracije nego zato što tekućina pomaže kod kašlja. sada sam se još sjetila za balzam od dr. tehissa od eukaliptusa, ako ga možeš sada nabaviti, pomaže kod kašlja i začepljenog nosića, ali nemoj ga tako maloj bebi ni slučajno stavljati na kožu prije nego se konzultiraš sa dr. nego možeš malo staviti na piđamicu. ima blagi miris koji povoljno djeluje na odčepljivanje nosa. ne znam jel vam prepisala kakve kapi za nos tipa efedrin ili sl? znam da od 3 mjeseca bebe smiju još i c vitamin onaj za male bebe i to je to što znam. a kod njih je gadno samo to što se stanje mijenja jako brzo pa ujutro može biti jedna dijagnoza, a naveče druga, samo nemoj da te to plaši. prati dijete normalno, olakšaj mu spavanje, malo češće provjeri tijekom noći, a sutra svejedno idete na pregled i sve će biti ok. moji su obojica imali početak bronhitisa tako mali, ali su dobili antibiotik zbog opasnosti od upale pluća. vidjet ćeš što će ti dr. reći. nama je prošlo za par dana, a tako će i vama sigurno!