Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Prehlada kod bebe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja je tako strasno slinava bila s 1.5 i s 2.5 meseca,znaci kao jako malena beba.
    Pedica je izrazila sumnju na treci krajnik,pa je savetovala vodene inhalacije.
    U najveci sud koji imas stavis po saku listica kadulje,bosiljka i kamilice kad voda zavri,i tako vrelo drzis u sobi gde beba spava.
    Ta isparenja navodno "tope" i razredjuju sekret koji se luci.
    Pre svakog podoja isprati nosic fizioloskim i izvuci sto vise aspiratorom.Povisiti uzglavlje.
    I cekati da prodje i nadati se najboljem.
    Svaki put smo se izvukli bez temperature i komplikacija,ali te sline traju sigurno 7-10 dana,na zalost
    Kada je bila vec malo veca,posto nije umela da iskaslje punili su joj se donji disni putevi,pa smo dobili prave inhalacije i brzo je proslo.
    Najvaznije je da ne dodje do komplikacija.
    Sretno

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

cure hvala svima na odgovorima, nadam se da ce i drugima posluzit. ona je definitivno bolje, jako rijetko zakaslje, al jos uvijek nije bas lijepo za cut, nosic skoro pa ne curi.... nismo na kraju isli jucer jer mi je mm reko da prestanem izmisljat i panicarit i s tim maltretirat bebu jer kao pikat ce ju...., nije bitno, al ja sam se slozila da ne idemo jer je zbilja bila super i bojala sam se da nebi bila neka specijalizantica pa nebi stvarno nis pametno napravila samo maltretirala dijete. danas ujutro smo bili kod nase dr., rekla je super da je bolje, al uzela je bris nosa za svaki skucaj i to je to.
    mima
    mislim da si i ti kod moje dr. - ivanovic - ili? kakva je u takvim situacijama, kad su maleni bolesni. mi do sad bili na redovnim kontrolama pa kad su bolesti u pitanju ne znam kakva je po tom pitanju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •