Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Prehlada kod bebe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zašto se fiziološku ne smije kapat??

Mi smo evo (svi) prehlađeni. Jutros 37.0, pa 37.5, pa se spustilo na 36.8, i 36.1. Kašljucne tu i tamo. Oči vlaže, a nos sluzi dosta.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi put ovo cujem...doduse ja sam obojima davala na spricu ali ne vidim razliku...Meni je jednostavnije kupiti fiziolosku, zabiti iglu, na nju spricu i samo izvlacim koliko zelim...bilo za direkt u nos, bilo za inhalator

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku

Mi smo evo (svi) prehlađeni. Jutros 37.0, pa 37.5, pa se spustilo na 36.8, i 36.1. Kašljucne tu i tamo. Oči vlaže, a nos sluzi dosta.
    To tvrdi dr. RIchter, bilo je o tome tekstova na forumu. Evo na brzinu našla sam neki njegov post ovdje: http://www.cybermed.hr/forum/specija...oloska_otopina

Inače, ja imam alergičara i astmatičara, mm i ja imamo kronične probleme sa sinusima. U našoj kući fiziološka otopina je zakon. Točno po ovoj Richterovoj preporuci s linka. Probala ja sebi - meni je pomoglo, pa dala i djetetu. I njemu je pomoglo i pomaže. Za ispiranje nosa (rhynohorn) i usta (obično grgljanje, jer moj mlađi ima osjetljive glasnice - fiziološka je savršena za to).

Btw. kad su dečki bili bebe, najbolja se pokazala kombinacija bijelog sljeza i soli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •