Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Prehlada kod bebe

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj nos, odnosno njegova sluznica, su apsolutno ozdravili kad sam bacila Sterimar i slicne bocice u smece. A to sam napravila kad sam prestala slusati savjete doktorice opce prakse, raznoraznih reklama, farmaceuta i tko zna koga koji su mi po Zagrebu nudili super-uber stvari za vlazenje i ciscenje nosa. E, i usne su mi se izlijecile u roku keks cim sam pobacala sva moguca labela.

Otkako sam se rijesila tih cudesa, nista vise ne treba ni ovlazivati ni navodnjavati, osim zraka u grijanoj kuci, ali to nije do mojeg nosa nego do lokalne klime - ugradili smo ovlazivac koji radi u paru s centralnim grijanjem, a onda odvlazivac koji radi u paru s klimom ljeti. Suhe smrklje izlaze, stvarno, kihanjem ili pod tusem, ako ih ima, a obicno ih nema. Kad smo bolesni, nos ili curi, ili je zacepljen. Ako curi, brisemo ga, a ako je zacepljen patimo dok se ne odcepi jer nitko u obitelji ne voli kapi (ponekad pomaze tusiranje/kupanje, a nekad ne). Imam negdje nose fridu i onu arianu za usisavac, ali obje naprave vodim kao promasenu investiciju, zajedno s jos brdom stvari za koje je netko negdje rekao da treba kupiti za bebu.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 22.10.2015. at 06:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •