u MAREDO grillu smo frendica i ja organizirale godišnjicu mature i tamo sam jela jako fini roštilj, obilne porcije i jako dobar prilog, uglavnom sve je bilo na nivou, a cijen ok
govori se da su jedni od najboljih u gradu, malo sam gledala njihove stranice, nisam našla da imaju dostavu, ali to ne znači da ne bi dostavili ili da sami pokupite kod njih (ne znam u kojem ste dijelu grada)
evo stranice pa se probaj informirati
http://www.maredogrill.com/
A gle, mi smo godinama bili njihovi klijenti, no nakon ovog nema više šanse...
Inače, često papamo jako fini roštilj u Grani u Prečkom, ali oni nemaju dostavu (barem je nisu imali). No, za ovaj broj gostiju isplati se izabrati neki dobar roštilj i zamoliti ih da ti zapakiraju, odnosno da bude spremno u toliko i toliko sati, pa neka muž ili netko skokne po to ako i nemaju dostavu. Bitno je samo dobro provjeriti kvalitetu i da hrana nije ni najmanje sirova..
E, bas sam se malo prije vratila iz Grane!! MM ima rodendan pa nas je odveo na rostilj.
Rostilj je odlican,ma i vise od toga,najela sam je ko prase. Pitala sam covjeka i kaze da bi sve moglo biti gotovo do 12.30 i mm treba samo pokupiti. Mi smo u Spanskom, tako da nam je to 10-tak minuta puta. 20 porcija mjesanog mesa bi me doslo oko 1200 kn... Hm...