Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Fešte kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da?! A bas sam si o njima razmisljala... Uf...

I ja bi najrade da mozemo ispeci doma rostilj, ali kako smo u stanu nista od toga...
    A gle, mi smo godinama bili njihovi klijenti, no nakon ovog nema više šanse...
    Inače, često papamo jako fini roštilj u Grani u Prečkom, ali oni nemaju dostavu (barem je nisu imali). No, za ovaj broj gostiju isplati se izabrati neki dobar roštilj i zamoliti ih da ti zapakiraju, odnosno da bude spremno u toliko i toliko sati, pa neka muž ili netko skokne po to ako i nemaju dostavu. Bitno je samo dobro provjeriti kvalitetu i da hrana nije ni najmanje sirova..

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj devet_mjeseci prvotno napisa Vidi poruku
    A gle, mi smo godinama bili njihovi klijenti, no nakon ovog nema više šanse...
    Inače, često papamo jako fini roštilj u Grani u Prečkom, ali oni nemaju dostavu (barem je nisu imali). No, za ovaj broj gostiju isplati se izabrati neki dobar roštilj i zamoliti ih da ti zapakiraju, odnosno da bude spremno u toliko i toliko sati, pa neka muž ili netko skokne po to ako i nemaju dostavu. Bitno je samo dobro provjeriti kvalitetu i da hrana nije ni najmanje sirova..
    E, bas sam se malo prije vratila iz Grane!! MM ima rodendan pa nas je odveo na rostilj.
    Rostilj je odlican,ma i vise od toga,najela sam je ko prase. Pitala sam covjeka i kaze da bi sve moglo biti gotovo do 12.30 i mm treba samo pokupiti. Mi smo u Spanskom, tako da nam je to 10-tak minuta puta. 20 porcija mjesanog mesa bi me doslo oko 1200 kn... Hm...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •