-
nocno razbudjivanje
znam da nisam ni prva ni zadnja s tim problemom, ali mozda netko zna neku ideju koju ja ne znam. dakle, mali ima 3,5 mj i zadnjih 10-ak dana se probudi i razbudi oko pola 5. i onda je budan do pol 7. i tako svaki dan. vrlo je budan i živahan. smije se, guguće, gleda po sobi...ma ono kao da nije noć. ode spavati oko 9 i do ove promjene je spavao do 7,8 (naravno s 2,3 budjenja za hranu) ali bi brzo opet utonuo u san. sada nakon tog razbudjivanja odspava još do nekih 8. i ostala nocna budjenja jako tesko uspijeva zaspati ali ova dvosatna 'pauza' je najduza. i naravno mene 'ubija'. nisam promjenila nista u ostalim ritualima. po danu jedva odspava ukupno 4 sata, ali tako je oduvijek. ni po noci nisam nista mjenjala. spava sa mnom oduvijek jer za kinderbet nece ni čut, rolete su uvijek isto spuštene, pazim na temperaturu sobe...ma sve isto. a kod tog noćnog uspavljivanja ne pomaže ništa. on je jednostavno turbo budan. nisam razmišljala da ga stavim kasnije spavati jer jedva izdrži do 9. ima li tko kakvu ideju, prijedlog? mislim, njemu to očito paše, ali ja sam premorena. uf, nadam se da je to faza koja će brzo proć
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma