joooj, glavobolja, mogla bih cijele litanije o tome pisati, inače ja i cafetin smo vrlo dobri prijatelji, jer sve drugo ne pomaže.... sve promene vremena s boljega na gore i obrnuto moja glava uredovno zabilježi i podsjeti da bi ju u klaonici nekoj najradije zamijenila za neku drugu teleću ili koju god, pa nek imam veliki nos i jezik da si čistim rupe u njemu...

ja ošla kod doktora, i lepo ja njemu da me ćesto boli glava, a on meni izmjerio tlak, poslao na krvnu sliku da li imam masnoće i poslao k giniću, nigdi ništa i tu je priči bio kraj....a ja dalje trpim i živim, zavej

S obzirom da su moje glavobolje već punoljetne, uzim si za pravo komentirati ovdje.
Koliko može trajati? Moja najdulja trajala 2 mj, buđenje s glavoboljom, legni s istom, tablete nisu pomagale, nakratko bi malo popustilo ( ali samo popustilo) pa ispočetka.
Glavobolje uzrokovane sinusima su u čeonom predjelu ( dakle čelo, oči, sljepoočice) te područje malog mozga ( dakle nisko straga, pa prema vratu).
Drugi mogući scenarij je problem s vratnom kralježnicom. Nema specifičnog područja boli, ali su moguće povremene vrtoglavice ( koje se mogu povezivati i s niskim tlakom). Sužene vratne žile također mogu stvarati probleme s glavom.
Ma ima tisuću mogučnosti. Meni u ovih milijun godina u kojima se borim s glavoboljama nisu nikada našli uzrok ( nema tumora, izraslina i sl) a glava boli.