Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: dugotrajna glavobolja- dokle??

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nataša, postoji hodogram - mislim da ako rinitis ne prolazi više od tipa xy dana (mislim dva tjedna ili 10 dana) i ako je slina zelena, ako bubnja u glavi, zubima itd. kad glavu nagneš prema podu, onda nema što vađenje krvi i filozofije sl. nego se ide na klavocin ili efox ili već neki antibiotik. Sve je to risk management, a neliječena upala sinusa, u najgorim slučajevima, može dovest do moždanog apscesa, ako se više dobro sjećam. Nikad mi u odrasloj dobi za upale sinusa nisu vadili krv ni radili bris, a prošla sam od otorinaca do raznih dr.-ova opće prakse. Vjerojatno ću morat na operaciju jer mi se to prečesto ponavlja (septum plus alergijska sluznica koje dovode do toga da mi se svaka viroza pretvori u bakterijsku upalu sinusa), ali to je sad druga priča. Popij antibiotik i case closed. Barem bih ja tako. Ipak su ti doktori u svojim školama nešto naučili, i nije svaki bad guy ili bad girl da šiba antibiotike kad ne treba, imaju i drugu dijagnostiku osim briseva itd. Ja, u stvari, apeliram za malo više povjerenja i opuštanja u odnosu prema liječnicima, isplati se .

Općenito ti je dobro imat taj ryhnohorn i ispirat se slanom vodom ili kupit respira ultrazvučni inhalator pa se inhalirat sa 6 mm fiziološke ako je to nešto što se ponavlja. Ako ti je to jednokratni event - popij antibiotik i mirna bosna, prije nego što dođe do neke komplikacije jer nije dobro imat taj gnjoj u glavi, sori na slikovitosti.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 31.03.2010. at 20:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •