-
vareška kljukuša
Hello!
Evo da se i jedna Vareška nevjesta priključi ovom malom kružoku!
Vareška kljukuša je slična banjalučkoj :
tijesto (jaje, brašno, malo praška za pecivo, voda) izlije se u tepsiju veličine pećnice na debljinu oko 5mm, ispeče i izlomi na krpice u tanjur. U lončiću se na ulju poprži sitno isjeckan (ne izgnječen!) bijeli luk (da fino pusti sokove i mirise), kad je popržen da se skoro počne žutiti, zalije se gustim jogurtom, posoli i kratko promiješa na vatri. Sa tom smjesom se zaliju krpice i NAVALI NARODEEEE!
Pusa
, javim se sa još kojim receptom naučenim od MM (= Varešče s dna kace)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma