Results 1 to 19 of 19

Thread: velika beta, 14dan -1273

Default velika beta, 14dan -1273

pregledali smo malo po tražilici, ali nismo našli baš što nas zanima

transferirani su 3 blastice, a rezultat bete nakon 14-tog dana transfera je 1273
    malo smo uplašeni da se radi o trojkama

molili bismo vaša iskustva jer ne mozeno docekat jos dva dana za novu betu

pozrav i hvala

andreja's Avatar

more11,znam da ti je tako visoka beta šok,šok,šok,ali sve je moguće,ali ja bih po mom mišljenju rekla da su blizanci. a sasvim moguće je da je i jedna beba,budući da su bile blatociste. e sad...sve opcije su otvorene. znam da ti nisam puno pomogla,al pokušaj se smiriti i mirna dočekati betu,jer stresom samo škodiš sebi i bebici/ama. sretno i želim ti ono što si sama želiš!

andreja's Avatar

htjela sam reči da u miru dočekaš uzv,betu si već vadila.

šniki's Avatar

more11 teško je to za reći, eto moja beta je 13dnt bila 1212 pa je jedna bebica......strpljen-spašen i nište drugo

zedra's Avatar

more, gdje si bila u postupku? koji protokol??

cestitke na trudnoći....a do uzv teško je reći ikome o koliko plodova se radi...

pino's Avatar

Draga, vjerojatno nisu. ovo ti je 19 dana star plod(ovi) (5 dana za blastice i 14 dana nakon transfera).
    Da je jednoplodna trudnoca, taj dan je srednja vrijednost bete 600. http://betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
    Da su blizanci, srednja vrijednost taj dan ti je 1167. http://betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin
    Da su trojke, srednja vrijednost taj dan ti je 1705. http://betabase.info/showBasicChart.php?type=Triplet

Znaci da su vjerojatno blizanci, i to sa skolskom betom. Naravno konacnu potvrdu mozes dobiti jedino ultrazvukom.

Ali molila bih te da ispunis anonimni upitnik o statistici postupaka
    http://potpomognutaoplodnja.info/ind...d=46&Itemid=54
    jer je važno prikupiti što više informacija o provedbi novog zakona koji bas ne ide na ruku pacijentima.

ana-'s Avatar

more11 moja beta u potpisu je rađena 13 dpt i vidiš da su blizanci ,a 15 dpt je bila 2440.7 ne brini

valentine's Avatar

Moja beta je 13 dpt bila 2 tisuće i nešto (više ne znam točno). Vraćene 3 blastice 5 dan. Jedna bebica.

goa's Avatar

Ja sam definitivno rekorderka: 14.dpt ß= 3980 , dr. me pogledao na UZV i vidjela se samo jedna GV, evo sutra opet idem pa ću točno znati, ali zasad po njegovim riječima vjerujemo da se radi o jednoj bebici!

Strike's Avatar

Draga Goa,a moja ti je beta na 13.dpt bila 2100,vraćene 2 blastice,a nosim trojke! Na početku veliki šok al sada sam stvarno sretna,nekak će se izgurati! Sretno!

goa's Avatar

Quote Originally Posted by Strike View Post
    Draga Goa,a moja ti je beta na 13.dpt bila 2100,vraćene 2 blastice,a nosim trojke! Na početku veliki šok al sada sam stvarno sretna,nekak će se izgurati! Sretno!
    Pratila sam tvoj slučaj, Strike, s osmijehom na usnama, ako se ne varam, bile su ti dvije mrvice vraćene, pa se jedna naknadno podijelila, to je baš raritet i vjerujem da ti je bio šok pazi na sebe i želim ti sigurnu trudnoću i uživanje u majčinstvu!
    Eto, beta očito daje neke okvire, ali samo na tom temelju nemoguće je odrediti koliko je bebica..

goa's Avatar

Quote Originally Posted by Strike View Post
    vraćene 2 blastice,a nosim trojke!
    Bože, kako sam tupasta, pa piše da su dvije vraćene, ali glavno da smo se razumjele!

Hvala vam cure svima. Malo ste mi olakšale čekanje 2. bete koja je 16 dpt 2100, što meni izgleda kao o.k. duplanje za 1 bebicu ?
    Pino hvala na linkovima, ispunit ću upitnik.
    Zedra, bili smo na CITU, stimulacija gonalima, 2. ISCI.
    1. ICSI, prije 4 godine na VV-u. Imamo jednu curicu iz tog postupka.
    Kad da idem na UZV? U 1. trudnoći sam mislim išla 7. tjedan da bude sigurno da se može čuti srce, a doktor mi je rekao da sam mogla doći i prije.
    Mislila sam da je 2. put lakše i da si manje nervozan i nestrpljiv, ali nije tako .

zedra's Avatar

cestitam!!! I bravo za CITO!
    znaci, iz dva postupka 2 bembolina...ma bravo!

zedra's Avatar

a na uzv između 5 i 6 tjedna da se potvrdi da je trudnoća u maternici...bar mislim...

vesnare's Avatar

Quote Originally Posted by more11 View Post
    Hvala vam cure svima. Malo ste mi olakšale čekanje 2. bete koja je 16 dpt 2100, što meni izgleda kao o.k. duplanje za 1 bebicu ?
    Pino hvala na linkovima, ispunit ću upitnik.
    Zedra, bili smo na CITU, stimulacija gonalima, 2. ISCI.
    1. ICSI, prije 4 godine na VV-u. Imamo jednu curicu iz tog postupka.
    Kad da idem na UZV? U 1. trudnoći sam mislim išla 7. tjedan da bude sigurno da se može čuti srce, a doktor mi je rekao da sam mogla doći i prije.
    Mislila sam da je 2. put lakše i da si manje nervozan i nestrpljiv, ali nije tako .
    Ako ginić ima dobar UZV onda sa punih 6 tjedana može vidjeti kucanje srca, ali možeš pričekati dan-dva nakon toga da budeš sigurna, ako je bila kasnija implatacija.

ivica_k's Avatar

more11, čekamo vijesti od tebe! što kaže uzv?
    ~~~~~~~~~~da bude sve kako ti želiš!

moja beta na 18 dan nakon transfre iznosi 7310 a na 20 dan nešto više od 13000?
    Vraćene su 2 blastice... Jel beta malo prevelika??????

rozalija's Avatar

Quote Originally Posted by diona View Post
    moja beta na 18 dan nakon transfre iznosi 7310 a na 20 dan nešto više od 13000?
    Vraćene su 2 blastice... Jel beta malo prevelika??????
    Mislim da ti beta nije strašno velika a i da postoje velike šanse za dupliće. Superrrrrrrrrrrr, čestitam od srca.