-
Nova tv traŽi par danas za dnevnik
Ajde molim vas da se netko javi, ja sam se sad čula sa ženom, trebaju par, ja bi vrlo rado ali nema mi muža....pliiiiz da iskoristimo ponuđeno
Poštovani,
Primili smo nekoliko vaših mailova koje ste proslijedili ministru Milinoviću. Suosjećam s vama, vjerujem da ste s razlogom ogorčeni i zato bismo rado napravili još jedan prilog na tu temu... Molila bih zato nekoga od vas, jedan par, da nam svoju priču ispriča u kameru, za današnji Dnevnik Nove TV. Molim Vas da mi se što prije javite na dolje navedeni broj mobitela. Srdačan pozdrav!
Marina MaričićNOVINARKA/REPORTERINFORMATIVNI PROGRAM/NEWS Nova TV d.d.Remetinečka cesta 13910 000 Zagreb TEL: +385 1 6008 365FAX: +385 1 6008 355 MOB: +385 91 6008-355marina.maricic@novatv
-
I mene je ista novinarka zvala sa istom zamolbom. Da nadjemo nekoga....S obzirom da sam bila prosli ponedjeljak na RTL-u, rado tu cast prepustam novom licu. Ljudi, javite se, please!
-
Dajte.....javite se.....ja bi stvarno išla bez problema, ali rekla je da bi par......e pa fakat ga nema onda kad treba
-
Eto ja bila, samo se iskreno nadam da bu bilo ok i da sam barem nekaj pametno rekla.......ciljala sam na to da iako sam ostvarila trudnoću po novom zakonu smatram i dalje da je on loš i da sam jedna od onih koja je počela skupljati novac za Maribor.....ma ne znam, nadam se da nisam samo nekaj krivo rekla........
-
šniki
-
-
-
Osoblje foruma
-
i ja mislila u večernjim..pa šta je već bilo?! jel neko iščačkao link?
-
Ma da sad je bilo, ali bude i u dnevniku....valjda
-
-
Šniki, fenomenalno...jako dobro...stvarno si super sve rekla....
ma hvala ti i za moje unuke...
-
-
-
-
Hvala ti šniki..
i stvarno si preslatka trudnica .
-
Hvala vam drage ženice........ovo je moj mali prilog našoj borbi, mali,ali se ipak čuje........
-
Cekam snimku Dnevnika...
-
-
-
bravo!!! sve bitno si rekla i slatkis si totalni
-
-
Osoblje foruma
-
-
Šniki super si bila.... svaka čast!!
Evo za vas koji niste gledali link.... 14. minuta
http://dnevnik.hr/videoteka/
-
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/p...ilinovica.html
ovo je iz vijesti i super je..čekam link na dnevnik..
-
Osoblje foruma
-
Šniki hvala u ime svih nas!
-
šniki ma ti si zakon!!!!
-
Osoblje foruma
-
Šniki, hvala!!! Bilo je super.
-
Super si bila! I baš je dobro što se javio netko protiv zakona, tko je zatrudnio sad u Hrvatskoj, to mi se čini odlično!
Posljednje uređivanje od ina33 : 29.03.2010. at 22:54
-
-
šniki svaka cast,tnx za SVE NAS!
-
-
Šniki, super i puno ti hvala! Jako si lijepa trudnica
-
Bravo Šniki
-
bravo
-