Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: kako oprati zapp

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno kako oprati zapp

ne znam bih li stavila ovo pitanje na temu o kolicima ili pak ovdje gdje se više govori o savjetima kao što je pranje nečega.

dakle radis e o kolicima zapp, materijal se skine s konstrukcije, ja bi ga najradije ubacila u vešmašinu al me strah hoće li se smanjiti pa pitam jel netko od vas to radio i kako je ispalo?
    dosta je zaflekan, boja je limun zelena pa mi se čini da mi nije rješenje da ga malo properem samo spužvicom.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

nisam ga prala u mašini nego natopila u prašak dva, 3 sata u kadi i onda izribala s četkom, sve je otišlo dolje. možda može u mašinu, ali na njemu piše da se pere ručno, nisam htjela riskirati.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam ga prala u mašini, na 30 stupnjeva. Ništa mu se nije desilo.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

o! super! evo trazila sam samo da mi netko moze reci kako je ispao nakon masine. probat cu ja prvo ovaj prljaviji dio rucno pa onda u masinu. il da mozda odnesem na kemijsko pa da se oni gombaju s tim?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A kaj mu može biti u mašini na 30 stupnjeva i još ako imaš opciju da smanjiš broj okretaja?
    Pa vruća voda na pipi je daleko više od 30 stupnjeva. A ako misliš da bi se smanjilo zbog vrtnje, smanji centrifugu ili je skroz isključi i ostavi da se vani ocjedi i bok. Nema toga kaj bi ja na ruke rifljala...Zato imam mašinu da to radi za mene. Doduše nemam ZAPP, ali sam svoja kolica puno puta oprala u mašini i ništ im nije bilo, ačk i na 40 i na 1000 okretaja...A mislim da su svi ti materijali tu negdje po sastavu!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja sam ih prala u mašini na 30, čak sam i tendu ugurala. Sve je bilo ok, samo je natpis malo izblijedio. Onako sam je mokru nategnula natrag i za čas se osušila.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

U mašini, i krović i sjedište, samo tekući deterdžent (pol čepa), 40 stupnjeva, 400 okretaja centriguga, program za lagano zaprljano...oprala ih dosta puta i dalje su bila ko nova..
    sušenje preko stolice...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bez beda u mašini na 30 stupnjeva Malo deterdženta i to je to

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam jih čak i iscentrifugirala na 1000 okretaja )

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja na 1200 I baš niš nije bilo osim što je izmašine izašao polusuh

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala cure na svim savjetima!
    evo samo da vas obavijestim: prvo sam u kadi oprala s deterdžentom i četkicom dijelove koji su bili strašno prljavi (mrlja od sladoleda, dio gdje se nogama stalno prlja...) , otuširala (već tad je bilo sve čisto), i onda u mašinu s mrvicu tekućeg ariela na 40, stavila sam centrifugu 400 da baš ne izađe neprepoznatljiv. i super je oprano, izgleda kao novo!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Lukava puščice, mislim da si sve to mogla očistiti i bez sadržaja koji je prethodio dobroj staroj mašini

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •