-
kako oprati zapp
ne znam bih li stavila ovo pitanje na temu o kolicima ili pak ovdje gdje se više govori o savjetima kao što je pranje nečega.
dakle radis e o kolicima zapp, materijal se skine s konstrukcije, ja bi ga najradije ubacila u vešmašinu al me strah hoće li se smanjiti pa pitam jel netko od vas to radio i kako je ispalo?
dosta je zaflekan, boja je limun zelena pa mi se čini da mi nije rješenje da ga malo properem samo spužvicom.
-
nisam ga prala u mašini nego natopila u prašak dva, 3 sata u kadi i onda izribala s četkom, sve je otišlo dolje. možda može u mašinu, ali na njemu piše da se pere ručno, nisam htjela riskirati.
-
Ja sam ga prala u mašini, na 30 stupnjeva. Ništa mu se nije desilo.
-
o! super! evo trazila sam samo da mi netko moze reci kako je ispao nakon masine. probat cu ja prvo ovaj prljaviji dio rucno pa onda u masinu. il da mozda odnesem na kemijsko pa da se oni gombaju s tim?
-
A kaj mu može biti u mašini na 30 stupnjeva i još ako imaš opciju da smanjiš broj okretaja?
Pa vruća voda na pipi je daleko više od 30 stupnjeva. A ako misliš da bi se smanjilo zbog vrtnje, smanji centrifugu ili je skroz isključi i ostavi da se vani ocjedi i bok. Nema toga kaj bi ja na ruke rifljala...Zato imam mašinu da to radi za mene. Doduše nemam ZAPP, ali sam svoja kolica puno puta oprala u mašini i ništ im nije bilo, ačk i na 40 i na 1000 okretaja...A mislim da su svi ti materijali tu negdje po sastavu!
-
I ja sam ih prala u mašini na 30, čak sam i tendu ugurala. Sve je bilo ok, samo je natpis malo izblijedio. Onako sam je mokru nategnula natrag i za čas se osušila.
-
U mašini, i krović i sjedište, samo tekući deterdžent (pol čepa), 40 stupnjeva, 400 okretaja centriguga, program za lagano zaprljano...oprala ih dosta puta i dalje su bila ko nova..
sušenje preko stolice...
-
-
Ja sam jih čak i iscentrifugirala na 1000 okretaja
)
-
-
hvala cure na svim savjetima!
evo samo da vas obavijestim: prvo sam u kadi oprala s deterdžentom i četkicom dijelove koji su bili strašno prljavi (mrlja od sladoleda, dio gdje se nogama stalno prlja...) , otuširala (već tad je bilo sve čisto), i onda u mašinu s mrvicu tekućeg ariela na 40, stavila sam centrifugu 400 da baš ne izađe neprepoznatljiv. i super je oprano, izgleda kao novo!
-
Lukava puščice, mislim da si sve to mogla očistiti i bez sadržaja koji je prethodio dobroj staroj mašini
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma