Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Noćni napadaj plača

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da tako maleni ne mogu imati nocne more, nedavno sam i ovo citala
    http://www.jutarnji.hr/do-pete-godin...anjaju/516066/
    A citala sam o tome i prije, samo ne znam tocno gdje.
    Tako da sam prilicno sigurna da se radi bas o night terroru.
    Dal su oci otvorene il zatvorene, mislim da to nema veze, ja sam to shvatila kao izbacivanje frustracija, pogotovo kod tako malenih koji se jos ne znaju izrazit na drukciji nacin.
    Sven ne samo da vristi nego se baca, grci, pomalo lici i na epilepticni napad...ma stvarno je uzasno. Ponekad traje 5 a ponekad 20 min. Al prode, ja ga ne budim, probala sam al stvarno je bilo jos gore jer je onda poceo vristat jos jace. Pustim ga, upalim tv i cekam da se probudi. U jednom trenu se jednostavno probudi, kaze da hoce ici k meni, legne mi na rame i spava dalje kao da nista nije bilo. Vec sam navikla na to, vise se ne zamaram toliko.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tako i ja, koksy, upalim tv. skužila sam da njemu ne mogu pomoći , ali mogu sebi. gledanje tv me ipak malo opušta s obzirom na količinu stresa koju ja zadobijem kad me tako s vriskom probudi

i isto liči na epileptični napad, koma

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tako smo i mi rješavali problem noćnih mora naše curke. Crtićima. Nakon pet, deset minuta bi se probudila i ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Ubrzo bi opet zaspala, i ujutro se više ne bi sjećala da je ružno sanjala prethodnu noć, niti da je jako plakala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •