Došlo proljeće, terbam za klince tenisice ili cipele po mogućnost kožne ili "tekstilaste" na čičak i da ne koštaju puno više od cca 200 kn. Ako znate gdje bih mogla naći tako nešto, bit ću zahvalna za informaciju. Tražim brojeve 25 i 28 ili 29.
Došlo proljeće, terbam za klince tenisice ili cipele po mogućnost kožne ili "tekstilaste" na čičak i da ne koštaju puno više od cca 200 kn. Ako znate gdje bih mogla naći tako nešto, bit ću zahvalna za informaciju. Tražim brojeve 25 i 28 ili 29.
new balance, imaju svoj dućan na vlaškoj pored iane, nasuprot importane galerije
u nami ih isto možeš naći
a u nami i deichmannu ima i nike-ica za 200tinjak kuna
Malo sam skeptična prema deichmannu..stvarno su kožne?
pa nisu deichmann nego nike
Da se prikrpam: jeste li gdje vidjeli VISOKE kožne tenisice? Broj 28-29
ja sam nedavno po drugi puta kupila iste, za Ninu, u Planet obući, kožne, za 199 kn!
Odlično, jedino, ima li nekome dijete takve ili neke druge skechersice?
Ja sam naime imala dvoje Skechers cipele i to su uvjerljivo cipele u kojima bi mi se noga najviše znojila. (zapravo jedine u kojima bi mi se znojila; inače uopće nemam takav problem)
probaj pogledati u Cicibanu u Jurišićevoj i na Britancu, ja sam prošli tjedan kupila platnene u broju 32 za 150 kn (taj broj me interesirao pa ne znam za ostale) - imaš police iznad kojih piše "sniženo" gdje se nalaze prošlogodišnji modeli.
Prošle godine sam kupila kožne na čičak za cca 200 kn, bile su odlične.
Jedini je problem što moraš naletiti na model i broj kakav ti treba (nove modele zaobilazim, preskupi su mi za deranje po parku, ali ova snižena cijena mi je i više nego OK)
zara si ih je sad kupila, zato i znam da ih ima
nosila ih je tek par puta, a inače ne pratim znojenje nogu LOL tako da ti ne znam odgovoriti
Ako se ne osjeti onda je valjda OK
Na mojima se, kaj bi se reklo "čulo". (smrdile su)
inače, glede sketchersica- provjerite cijene po raznim dućanima koji ih drže. Za isti model razlika bude i preko 100 kn. Osim gore spomenutih, drže ih i VooDoo dućani, ili kako se već piše. Kada smo mi kupovali, kod njih su bile najjeftinije. Dućan je u Ilici, od Frankopanske prema Britancu, na sjevernoj strani
Danas sam harala po Turbolimaču i usput vidjela skroz O.K. tenisice na čičak (deblje i tanje) za stotinjak kuna. Bearfoot ili tako nešto. Mi smo već nekoliko puta uzeli tu marku i uvijek se pokazala solidnom.
kupila danas u Deichmannu, Nike crne na čičak (broj 26), koža izvana - 169 kn
New balanece u Sv. Heleni - kožne tenisice, na čičak 120 kn.
Sketchersice nisu kožne i noga poslije nošenja je doslovno mokra (i meni i Emi), tak da...probale jednom i nikad više.
Sad ima Froddo kožne izvana i iznutra i super su.
Ne kužim zašto ima tako malo tenisica koje su kožne iznutra...ja našla jedino Froddo, Geox, Diesel i neke Cicibanke i Bambi polu cipele/tenisice i sve su redom 400-tinjak i više kn.
Le Coq Sportiv Outlet u Djordjicevoj 6 je dobio novu proljetnu / ljetnu kolekciju.
Kupili smo prosli tjedan nasoj curi tenisice na 2 cicke za nekih kn 250,00.
Cini mi se da im je 25 najmanji broj.
Mass ima i cipke i tene na čičak, koža izvana i iznutra, cijene uglavnom ne prelaze 250 kn, a može ih se naći i za manje od 200 uz dodatne popuste na blagajni. ja zadnje dvije sezone kupujem samo njihove, lanjske smo čak proslijedili dalje koliko su ostale u odličnom stanju.
Mi prije imali Nike i nogice stalno bile mokre i smrduckale.
Sad smo uzeli New balance i zakon su, noge suhe, ne osjete se a patikice se lako održavaju, prebrišeš mokrom krpicom i kao nove...