mislim daje to pak nesto drugo i da je nekad bio topic na tu temu. no dobro, ovu jesen nam se dogodilo da je BC bio pozvan, a balerina nije. mama od slavljenice se ispricavala i sl. pogotovo jer smo nas dvije zapravo dobre prijateljice, a balerina poznaje slavljenicu. ali BC je bio pozvan a ona ne. i tu nema rasprave. ali sam poslije skuzila da postoje i mame koje se protive rastavljanju djece.
ali mislim da to nije problem kod Linde, vec da Lindu muci sto Megi i njene prijatelice ne prihvacaju Lindu uvijek u igru kod njih doma. i pitanje kako da se postaviti. mislim daje bitno zastiti mladje djete, ako su urotnice okrutne (npr. da su smislie je osisati, je ekstremno ali kod nas na srecu sprijeceno u pocetku), a ako ne probati je ili ukljuciti ili na neki nacin zabaviti. ali mislim da je OK da se stvari postavljaju da unutar kuce svi imaju ista prava. ali tu opet je probelm ako i mi ponekad trazimo malo privatnosti i mira, zasto to ne bi i klinci trazili kad im dodju prijatelji.
uf sve ideje su OK, ali mislim da je zaparavo najbolje rjesiti stvar na licu mjesta, jer kako sam gore ranije rekla ovisi jako puno i o prijateljima koji dodju.