Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Kesten rolada

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dakle na kraju sam skuhala keste, ispasirala ga štapnim mikserom jer nemam blender ( uz dodatak ruma), posebno izmiksala mikserom cca 10dkg maslaca sa 3 žlice šećera u prahu, kestena očišćenih je ispalo 45dkg.

Sve sjedinila mikserom, dodala šaku na sitno nasjeckanih oraha.

U prozirnu foliju oblikovala u četvrtasto i u frižider. Nakon pola sata prelijala rastopljenom čokoladom 10dkg i 2 žlice ulja.

Za prvi put ispalo savršeno muž oduševljen, ali čišćenje me ubilo u pojam... rekla sam nikad više....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle na kraju sam skuhala keste, ispasirala ga štapnim mikserom jer nemam blender ( uz dodatak ruma), posebno izmiksala mikserom cca 10dkg maslaca sa 3 žlice šećera u prahu, kestena očišćenih je ispalo 45dkg.

Sve sjedinila mikserom, dodala šaku na sitno nasjeckanih oraha.

U prozirnu foliju oblikovala u četvrtasto i u frižider. Nakon pola sata prelijala rastopljenom čokoladom 10dkg i 2 žlice ulja.

Za prvi put ispalo savršeno muž oduševljen, ali čišćenje me ubilo u pojam... rekla sam nikad više....

tak i ja slično, ali umjesto oraha dodam pržene lješnjake i malo mljevenih keksa.
    slatko vrhnje sa strane na tanjuriću

inače kesten kolače ne volim u kombinaciji s biskvitom, to mi samo pokvari predobar okus

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •