-
Malena ima 20 dana. Podoje ne brojim ali ima ih sigurno preko 15, s tim da se vecina podoja svede na to da se ona zagrcne, pa slijedi pauza za smirivanje od placa, pa podrigivanje i ponovni pokusaj. Danas ni jedno dojenje nije bilo bez gusenja i placa
o prvoj setnji ni ne razmisljam jer me strah sto ce bit van ako ogladne.
Vec me panika kad trazi sisat jer me strah da joj ne ode u dusnik, a ja sama doma... Moze li se to dogodit, sto je najbolje uciniti kad krene zagrcavanje i kasljanje? Ja ju podignem na rame i tapsem po ledjima, nakon sto prodise normalno onda krene jaki plac, pa se smiri i zaspe.
Mislim da ima dovoljno popiskenih i pokakanih pelena, sutra cu krenit brojat. Kad sam brojala prosli tjedan bilo je ok. Neke stolice znaju bit vodenaste, ali su sve zute boje.
Dojku ne mijenjam cesto, istu nudim kroz 3 sata, ali ju ona ne moze isprazniti ni priblizno blizu "izdusenosti", jedino ako prvo izdojim pa joj onda dam... Ne cini mi se da mi jako mlijeko curi... Kad osjecam let down - curi mlijeko al u kapljicama (nije ono kao sto nekom zna biti da curi pet mlazova). Jel moguce da ona jos ne zna dojit? Bolje joj je da nauci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma