-
Busybee hvala, blekonja- mozda ovako zajedno nademo rjesenje 
Busybee, najcesce ju i pokusavam dojit u polozaju koji si opisala, ali isto je kao i kod drugih podoja, ako ne i gore jer joj je na taj nacin teze pustit bradavicu i odmaknut glavu kad joj se usta napune mlijeka- pa se isto zagrcne (jos je mala i nejaka).
Ovo za zustro sisanje - to se jos nije dogodilo jer ona skroz lagano sisa, ali kolicina koja izlazi iz dojke joj je puno. Iako i dalje mislim da nemam prejak otpust, jer i kad nije let down ona opet isto. Jucer sam bila ocajna, ni jedan podoj nije prosao bez plakanja i gusenja. Pokusala sam joj izdojeno dati na bocu s najmanjom rupicom i na prvi cug se zakasljala pa sam odustala. Da je prehladena nos bi curio? Muz kaze da njemu izgleda da ona ne zna uskladit disanje i gutanje. Pa zar ne bi to trebalo bit urodjen refleks...
Da ju pustim malo duze bez podoja da ogladne zapravo? Ovako jos bljucka prethodni podoj a place za drugim podojem...
Uh, prvo dijete je bilo puno lakse dojiti, a cice su mi tad bile puuuno vece i mlijeko je curilo na sve strane, ne sjecam se da je on imao ovakvih problema.
Eno je, budi se... Vec me strah podoja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma