Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Patologija trudnoće na SD

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Patologija trudnoće na SD

ukratko moja priča: u 8/2009 16tt primjećeno zaostajanje u rastu jednog blizanca, nakon 20tt i drugog... također primjećen znatan manjak plodne vode te slabi protoci...početkom 10/2009 odlazim ležati na SD, zaostajanja u rastu su sve veća...u 27 tt mojoj curici prestaje kucati srčeko... u 30 tt (11/2009) rađam sina koji nas napušta idući dan...(690 g/31 cm; apgar 7/8)

dva mjeseca nakon svega radim pretrage na Rebru, nalaz trombofilija!!!

Ono što me proganja, da je dotični doktor predložio napraviti navedenu pretragu na vrijeme dobila bi lijekove i moje bebe ili bar jedna bi bile žive!!!!! Također napominjem da su me i sada jedva poslali na te pretrage iako sam imala očite simptome, i to samo zato jer sam 2006 imala prijevremeni porod 33+6 ( curica je hvala bogu zdrava).

Ono što me zanima: imala li vas još? Čula sam se privatno sa par žena koje su gore ležale na patologiji i nijedna nije baš zadovoljna... Da ne spominjem obavezno krive procjene veličine bebe svima! Nekima su bebe preživjele, no nekima nisu...

Molim vas javite mi se ukoliko ste imale sličan slučaj na SD pogotovo ako je vezan za moj problem... Također vas molim da mi na pp pošaljete ime liječnika koji vas je gore vodio ako vam nije problem...ili bar broj sobe u kojoj ste ležale, to sve govori...

hvala
    Posljednje uređivanje od Boxica : 01.04.2010. at 12:54

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

..Boxica imaš pp..

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

žao mi je boxica
    ...i ja sam ležala na SD-u i tamo izgubila svoje bebice. Ne znam točno što je patologija u trudnoći jer sam ležala nekoliko dana u predrađaoni, pa na prvom katu i onda u prizemlju, a sve skupa su me izvozali na krevetu tako da nemam pojma kako se što zove.
    Ne volim se prisjećati svog iskustvo jer nisu NIŠTA poduzeli da pokušamo zadržati bebe, nisu htjeli napraviti serklažu jer se to kao više ne radi, a izjave su bile tipa "ako je tako suđeno neka bolje odu jer onda vjerojatno bebe nisu uredu"!!?? Obdukcijski nalaz je kasnije pokazao da su bebe bile skroz ok, a na otpusnom pismo ni riječ zašto se to sve dogodilo. Inače nemam prigovor na doktore i sestre jer su svi bili ok osim dvoje doktora (1 s prvog kata i 1 iz prizemlja), a njih želim zaboraviti čim prije i nikada ih više sresti u životu...

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam odležala mjesec dana na patologiji na Sv.Duhu, tamo sam rodila Zaru, svog prvog andjela!
    tada mi je u glavi bila samo moja beba i svu svoju energiju i svoje misli sam posvetila njoj, tako da nisam imala nikakvo mišljenje o samom odjelu! danas kad vratim film nazad - što su radili? pa ništa pretjerano! uglavnom se sve vrtilo oko toga da nitko ništa ne govori, svi čekaju 35.tj. da mogu poroditi bebicu, svaki drugi dan sam išla na UZV i svaki dan 2X dnevno na ctg! kad bi išta pitala, kakva je situacija odgovor bi bio : grozna!
    mene stvarno preteške i pretužne uspomene vežu za tu bolnicu,i da je najbolja na svijetu ja tamo više ne idem!
    ono što im najviše zamjeram je to što su mi izgubili obdukcijski nalaz i PHD! što mi je bilo vrlo bitno!
    moje pohvale tamo dr. M i dr. H, ali svejedno tamo više ne mogu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •