nisam nista isprobavala jer nemam kaj osim izbaciti mlijecno...danas je 4. dan i ne vidim nikakav pomak
nisam nista isprobavala jer nemam kaj osim izbaciti mlijecno...danas je 4. dan i ne vidim nikakav pomak
4 dan bez icega mlijecnog
kopiram s druge teme
problem je sto se od 5. dana grci, stenje i tiska cijelu noc i pola dana....ne place uopce ali se vidi da ju muci
neznam sta napraviti...ostaviti ju (iako mi neda spavati) , probati s kapima, izbaciti mlijeko ????
na kilazi dobiva i vise nego dovoljno, pelene 4-5 zapisane, kakac jedan ili ni jedan zelenkasto smedji s grudama, poslije podoja podrigne
evo sad vec 2 sata pokusava zaspati zaspi pa nakon par minuta vikne i pocne stenjati i tiskati pa se opusti i opet zadrijema pa ispocetka...i tako do jutra i veci dio dana
help!!!!
s tim da sad ima jednog do dva kakaca, i vice prilikom napinjanja
Možeš li mi napisati kakvo ti je otpuštanje mlijeka? Jače ili slabije, osjećaš li trnce u bradavicama dok izlazi mlijeko? Da li se beba zagrcava dok jede? Curi li mlijeko van iz usta? Kaka li za vrijeme ili neposredno nakon podoja? Nešto od navedenog? To bi bili simptomi ukoliko je u pitanju prejak refleks otpuštanja mlijeka ili prevelika količina vodenastog prvog mlijeka.
Jel ga važeš kod kuće ili ste išli pedijatrici? Koliki je dobitak na težini? Jedna "mala" stolica je malo.
s lukom sam imala jaki refleks i bilo je na sve strane....i nije imao problema
sad ne mogu reci da je jaki ako usporedjujem s prvim...ne zagrcava se (mozda ponekad ali jako rijetko), kaka obicno nakon podoja (ako ne nakon kupanja)..
patronaza vaze..od proslog utorka do jucer je dobila 240 grama