Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: Majčina prehrana & dojenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nisam nista isprobavala jer nemam kaj osim izbaciti mlijecno...danas je 4. dan i ne vidim nikakav pomak

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    nisam nista isprobavala jer nemam kaj osim izbaciti mlijecno...danas je 4. dan i ne vidim nikakav pomak

4. dan čega? nisam dobro razumjela.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa Vidi poruku
    4. dan čega? nisam dobro razumjela.
    4 dan bez icega mlijecnog

kopiram s druge teme

problem je sto se od 5. dana grci, stenje i tiska cijelu noc i pola dana....ne place uopce ali se vidi da ju muci
    neznam sta napraviti...ostaviti ju (iako mi neda spavati) , probati s kapima, izbaciti mlijeko ????
    na kilazi dobiva i vise nego dovoljno, pelene 4-5 zapisane, kakac jedan ili ni jedan zelenkasto smedji s grudama, poslije podoja podrigne

evo sad vec 2 sata pokusava zaspati zaspi pa nakon par minuta vikne i pocne stenjati i tiskati pa se opusti i opet zadrijema pa ispocetka...i tako do jutra i veci dio dana

help!!!!
    s tim da sad ima jednog do dva kakaca, i vice prilikom napinjanja

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

4 dan bez icega mlijecnog

kopiram s druge teme

problem je sto se od 5. dana grci, stenje i tiska cijelu noc i pola dana....ne place uopce ali se vidi da ju muci
    neznam sta napraviti...ostaviti ju (iako mi neda spavati) , probati s kapima, izbaciti mlijeko ????
    na kilazi dobiva i vise nego dovoljno, pelene 4-5 zapisane, kakac jedan ili ni jedan zelenkasto smedji s grudama, poslije podoja podrigne

evo sad vec 2 sata pokusava zaspati zaspi pa nakon par minuta vikne i pocne stenjati i tiskati pa se opusti i opet zadrijema pa ispocetka...i tako do jutra i veci dio dana

help!!!!
    s tim da sad ima jednog do dva kakaca, i vice prilikom napinjanja
    Možeš li mi napisati kakvo ti je otpuštanje mlijeka? Jače ili slabije, osjećaš li trnce u bradavicama dok izlazi mlijeko? Da li se beba zagrcava dok jede? Curi li mlijeko van iz usta? Kaka li za vrijeme ili neposredno nakon podoja? Nešto od navedenog? To bi bili simptomi ukoliko je u pitanju prejak refleks otpuštanja mlijeka ili prevelika količina vodenastog prvog mlijeka.

Jel ga važeš kod kuće ili ste išli pedijatrici? Koliki je dobitak na težini? Jedna "mala" stolica je malo.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš li mi napisati kakvo ti je otpuštanje mlijeka? Jače ili slabije, osjećaš li trnce u bradavicama dok izlazi mlijeko? Da li se beba zagrcava dok jede? Curi li mlijeko van iz usta? Kaka li za vrijeme ili neposredno nakon podoja? Nešto od navedenog? To bi bili simptomi ukoliko je u pitanju prejak refleks otpuštanja mlijeka ili prevelika količina vodenastog prvog mlijeka.

Jel ga važeš kod kuće ili ste išli pedijatrici? Koliki je dobitak na težini? Jedna "mala" stolica je malo.
    s lukom sam imala jaki refleks i bilo je na sve strane....i nije imao problema
    sad ne mogu reci da je jaki ako usporedjujem s prvim...ne zagrcava se (mozda ponekad ali jako rijetko), kaka obicno nakon podoja (ako ne nakon kupanja)..
    patronaza vaze..od proslog utorka do jucer je dobila 240 grama

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s lukom sam imala jaki refleks i bilo je na sve strane....i nije imao problema
    sad ne mogu reci da je jaki ako usporedjujem s prvim...ne zagrcava se (mozda ponekad ali jako rijetko), kaka obicno nakon podoja (ako ne nakon kupanja)..
    patronaza vaze..od proslog utorka do jucer je dobila 240 grama
    ok. znači može biti zagrcavanje zbog refleksa. i onda može doći do gutanja zraka koji potom pritišće crijeva i izaziva bol.

koliko dugo sisa na jednoj dojci?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odgovorila sam ti već (na pp) da organizmu treba do 3 tjedna da se očisti, i da se tek onda mogu vidjeti rezultati (da li je alergija na kravlje mlijeko ili nije). Tako da ne kužim na osnovu čega očekuješ pomake nakon 4 dana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •