Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: Majčina prehrana & dojenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš li mi napisati kakvo ti je otpuštanje mlijeka? Jače ili slabije, osjećaš li trnce u bradavicama dok izlazi mlijeko? Da li se beba zagrcava dok jede? Curi li mlijeko van iz usta? Kaka li za vrijeme ili neposredno nakon podoja? Nešto od navedenog? To bi bili simptomi ukoliko je u pitanju prejak refleks otpuštanja mlijeka ili prevelika količina vodenastog prvog mlijeka.

Jel ga važeš kod kuće ili ste išli pedijatrici? Koliki je dobitak na težini? Jedna "mala" stolica je malo.
    s lukom sam imala jaki refleks i bilo je na sve strane....i nije imao problema
    sad ne mogu reci da je jaki ako usporedjujem s prvim...ne zagrcava se (mozda ponekad ali jako rijetko), kaka obicno nakon podoja (ako ne nakon kupanja)..
    patronaza vaze..od proslog utorka do jucer je dobila 240 grama

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    s lukom sam imala jaki refleks i bilo je na sve strane....i nije imao problema
    sad ne mogu reci da je jaki ako usporedjujem s prvim...ne zagrcava se (mozda ponekad ali jako rijetko), kaka obicno nakon podoja (ako ne nakon kupanja)..
    patronaza vaze..od proslog utorka do jucer je dobila 240 grama
    ok. znači može biti zagrcavanje zbog refleksa. i onda može doći do gutanja zraka koji potom pritišće crijeva i izaziva bol.

koliko dugo sisa na jednoj dojci?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •