Drage moje,ako ova tema nije prigodna ovdje neka se izbriše.
Ja moram reagirati i upozoriti na neke zarazne bolesti iako vas pri tom ne želim nimalo strašiti.
Ne znam ima li itko tako neugodno iskustvo kao ja ,ali ako ima ili pozna nekoga neka pomogne pokojim savjetom.Naime danas sam u totalnom šoku jer sam očito pozitivna na hepatitis c.Prošle godine sam bila na dva icsi postupka u razmaku od 5mj i još u 3 mj prošle.god moji nalazi na markere prije prvog postupka su bili uredni.Nakon ostvarene trudnoće u 2 postupku, moj gin (ne mpo)me pošalje da izvadim iste i ja mu kažem kao imam ja to sve pa nema potrebe,a on ce na to ,ma napravite da vidimo da se nije što promjenilo.Napravim ja to kad nalaz sad u 2mj na hcv glasi- graničan + -.Ja malo zabrinuta, mislim si ma to je od svih silnih ljekova itd.Pošalje me ponovno na transfuziju da vidimo zašto to, kad ono ,nalaz pozitivan.Nisam se još stigla ni pošteno isplakat jer još ne vjerujem.Bila sad kod gina,moram na daljnje pretrage kod infektologa.Ono pozitivno je što moje bebice nebi trbale imati posljedice(sada sam u 24 tjednu),ionako ću na carski, ali moj život ce se totalo promijeniti.Ne želim nikoga kriviti, ali trnutno sam jako ljuta,očajna i sumnjam da sam to zaradila u jednom od postupka ,jer koliko sam se informirala to je vrlo moguca opcija,ja drugu ne vidim.Eto ,ne znam što da vam kažem,ne znam kako to spriječiti da se nekom drugom ne dogodi.Da me doc nije poslao-što inace ne šalju-nas koji smo to obavili, ja nebi imala poima što se događa.Jako sam ,ovo nije mala stvar.Ako imate kakav savjet ili utjehu,dobro bi mi došla.