-
raspareni tanjuri
ljudi ako nekome treba za viksu il doma možda imam puno rasparenih kompleta tanjura i raznih šalica. Eto sve sam umotala u novinski papir i u kutijama je pa ko treba nek se javi na pp. Ak ste u zg ja vam to i donesem, sam da se tog riješim!
Pozdrav
-
Koja tema,svaka čast,baš se spremamo uređivati apartman na moru pa sam ja svoje otpremila dolje,to je idealno za vikse i kleti... A još koliko imam onih čaša od senfa...
-
Joooj... užitak mi je na moru slagati stol za neku feštu ili svečaniji ručak... od nekih 4-5 kompleta kombiniram svaki 3. ili 4. tanjur isti... pa tak sve u krug... i da!! čaše od senfa ili linolade su mi i doma najomiljenije za svaki dan
-
-
Ja isto doma imam brdo razlicitih tanjura i sve mi je muka kada trebam sloziti stol za 6 osoba, a nikako spariti tanjure. Sada sam pocela kupovati one najobicnije bijelie, koje mozes kupiti u supermarketu i samo cu nadopunjavati kada se koji razbije.
I kod mene puna polica casa, narafski, sve razlicite... ali neka ostane tako dok klinci malo narastu, ne isplati mi se ulagati u neko finije sude dok ga oni razbijaju ko ludi.
-
mi naše dostavljamo u vrtić... tamo ga klinci dokrajče
-
Evo,kome treba za viksu na moru, mogu ja doneti na adresu, licno i personalno, i tanjira i casa, rasparanih i kompletiranih, negde u septembru
-
znači nitko ne treba
-
Mozda da stavis na Burzu? Prvi topic je poklanjanje stvarcica ...
Posljednje uređivanje od annie84 : 02.04.2010. at 20:11
-
idem na burzu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma