Sinoć smo ustanovili da bebi smrdi pupak (još nije otpao) i volila bih da to pogleda neki liječnik, ali vikend je i to još pred Uskrs i svi ko da su u zemlju propali.
Kog nazvati, kud otići, a da nas prime? Nemamo ni zdravstvenu još.
Sinoć smo ustanovili da bebi smrdi pupak (još nije otpao) i volila bih da to pogleda neki liječnik, ali vikend je i to još pred Uskrs i svi ko da su u zemlju propali.
Kog nazvati, kud otići, a da nas prime? Nemamo ni zdravstvenu još.
Najbolje bi bilo otići u Dječju bolnicu u Klaićevoj, koja dežura 0-24 h radnim danom i blagdanom, a ovo kod vas je hitno, znači, ne treba uputnica. Mi smo bili jako zadovoljni.
Dok beba ne dobije zdravstvenu, ide preko mamine knjižice.
Inače, kad beba bude starija, u domovima zdravlja postoji dežurstvo, pa i dežurni pedijatar vikendom. Ako si npr. na Savici, dežurne su Kruge, nedjeljom Runjaninova. Ako si u Španskom, dežura DZ Črnomerec itd.
ili još bolje u bolnicu u kojoj si rodila. Tamo vas moraju primiti i pregledati. Koliko ja znam do mjesec dana starosti za bebu se brine neonatolog
potpisujem cure
nazovi bolnicu u kojoj si rodila i pitaj
ako ne spadate kod njih zovi klaićevu
![]()
potpis pod Klaićevu.
Nije bed ako nemaš zdravstvenu, mi smo prošli tjedan bili na Rebru i išao je na moju iskaznicu (ima 3tj).
Mi smo išli u Helenu vikendom (ako nije hitno) - ne znam za nedelju, no subotom rade.
ja sam za Vinogradsku, klaiceva nebi hvala.
al vjerujem da ste vi vec sve rijesili.